Whirlpool Mwp103w Mikrovågsugn - Vit


Jämför produkt Whirlpool Mwp103w Mikrovågsugn - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool Mwp103w Mikrovågsugn - Vit i kategorin Friståendemikrovågsugnar här hos oss.

Produktinformation

Denna modell är bland de mindre och har plats till 20 liter. Det gör Mwp103w från Whirlpool till ett bra val till mindre hushåll.

Effekten på denna mikrovågsugn är 700 W. Mikron har en praktisk grillfunktion på 1000 W, som gör att du kan tillaga alla slags maträtter och få den där spröda gyllene stekytan. .

Se gärna också

Caso Mcg30 Chef Stål Mikrovågsugn - Rostfritt Stål

Då den har plats till 30 liter är Cs3370 från Caso en passande storlek till ett hushåll på 3-4 personer. Den extra kapaciteten betyder att den kan laga lite större portioner. Ugnens effekt ligger på 900 W. Mikron har en praktisk grillfunktion på 1250 W, som gör att du kan tillaga alla slags maträtter och få den där spröda gyllene stekytan. Den har också en varmluftsfunktion, så du kan använda denna kombiugn både som mikro och som traditionell ugn till din matlagning. Ska anslutas i eluttag med 16A säkring.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn värmer mat snabbt men ger inte maten färg på samma sätt som konventionella ugnar. Detta gör att de är lämpliga för att återuppvärma mindre mängder mat samt tillaga vissa typer av mat.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.