Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Pra3a6d70 Gashäll - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

En gashäll kräver att du antingen har en egen gasbehållare installerad eller att du får gas levererat genom fastigheten. Fördelen med en gashäll är att du får stor frihet och precision med din matlagning då du enkelt och snabbt kan justera temperaturen. Det gör det både enkelt, effektivt och praktiskt att laga mat - både för professionella och glada amatörer. Inbyggnadshällens mått är 306x527 mm (Bredd x Djup).


Jämför produkt Bosch Pra3a6d70 Gashäll - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Pra3a6d70 Gashäll - Svart i kategorin Gashällar här hos oss.

Kategori: Gashällar
Artikelnummer: PRA3A6D70
Visa fler

Från kunskapsbanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.