Sidan innehåller annonslänkar

Bosch Prb3a6d70 Gashäll - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

2 värmezoner gör denna inbyggnadshäll Prb3a6d70 från Bosch till en perfekt matlagningspartner i ett mindre hem på 1-2 medlemmar. En gashäll kräver att du antingen har en egen gasbehållare installerad eller att du får gas levererat genom fastigheten. Fördelen med en gashäll är att du får stor frihet och precision med din matlagning då du enkelt och snabbt kan justera temperaturen. Det gör det både enkelt, effektivt och praktiskt att laga mat - både för professionella och glada amatörer. Inbyggnadshällens mått är 306x527 mm (Bredd x Djup).


Beställ Bosch Prb3a6d70 Gashäll - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Prb3a6d70 Gashäll - Svart inom kategorin Gashällar.

Kategori: Gashällar
Artikelnummer: PRB3A6D70
Visa fler

Från kunskapsbanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.