Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Prp6a6b70s Gashäll - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Då inbyggnadshällen Prp6a6b70s från Bosch har 4 värmezoner är den perfekt till ett hushåll på 3-5 personer. När du väljer en gashäll för inbyggnad får du total kontroll över din matlagning. I alla fall med hänsyn till temperaturen som du blixtsnabbt kan justera med gaslågan. Du ska naturligtvis ha tillgång till gas - antingen via fastigheten eller genom att själv installera en gasbehållare. Inbyggnadshällens bredd är 606 mm och djupet är 527 mm.


Jämför produkt Bosch Prp6a6b70s Gashäll - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Prp6a6b70s Gashäll - Svart i kategorin Gashällar här hos oss.

Kategori: Gashällar
Artikelnummer: PRP6A6B70S
Visa fler

Från kunskapsbanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.