Bosch

Bosch Hkn31a050u Glaskeramikspis - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Fördelen med Hkn31a050u från Bosch är att du kan installera din i vilket kök som helst. Du behöver varken köpa nya kastruller och pannor eller tänka på om det finns gas till fastigheten. Att den glaskeramiska hällen är enkel att göra ren, gör det heller inte värre. Är ni 3-4 personer i hushållet är denna spis med sina 4 värmezoner ett utmärkt alternativ. Med ett ugnsutrymme på 66 liter är ugnen på denna spis en mellanstor modell. Den passar därför bra till ett hushåll på 3-4 personer. Den är lätt att hålla ren eftersom den har en katalytisk emalj på ugnens bakvägg. När ugnen når en temperatur på mer än två 200°C, bryts fett och matspill ner på bakväggen. OBS Spisen levereras exkl. sladd.


Beställ Bosch Hkn31a050u Glaskeramikspis - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Hkn31a050u Glaskeramikspis - Rostfritt Stål inom kategorin Glaskeramikspisar.

Kategori: Glaskeramikspisar
Artikelnummer: HKN31A050U
Visa fler

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.