Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Hkn31a060u Glaskeramikspis - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Om du föredrar enkel och flexibel matlagning är Hkn31a060u från Bosch ett bra alternativ. Du behöver inte byta ut kastruller och pannor och det är bara att ansluta den till ditt eluttag. Rengöringen går också snabbt och du får enkelt bort både fettstänk och matspill utan att skrubba. Spisens 4 värmezoner betyder att det finns bra med plats till dina kastruller och pannor till ett hem på 3-4 personer. Med ett ugnsutrymme på 66 liter är ugnen på denna spis en mellanstor modell. Den passar därför bra till ett hushåll på 3-4 personer. Den är lätt att hålla ren eftersom den har en katalytisk emalj på ugnens bakvägg. När ugnen når en temperatur på mer än två 200°C, bryts fett och matspill ner på bakväggen. OBS Spisen levereras exkl. sladd.


Beställ Bosch Hkn31a060u Glaskeramikspis - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Hkn31a060u Glaskeramikspis - Svart inom kategorin Glaskeramikspisar.

Kategori: Glaskeramikspisar
Artikelnummer: HKN31A060U
Visa fler

Från kunskapsbanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.