Sidan innehåller annonslänkar

Voss Vkk65342hv Glaskeramikspis - Vit


Beställ Voss Vkk65342hv Glaskeramikspis - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Voss Vkk65342hv Glaskeramikspis - Vit inom kategorin Glaskeramikspisar.

Produktinformation

- Energiklass A - Energiförbrukning/konventionell värme 0,95 - Energiförbrukning/värmluft 0,82 - Färg/Material Vit - Ugnsvolym 73 - Ugnsstorlek Stor - Antal kokplattor/zoner 4 - Självrengöring Katalys - Spänning (V) 230 - Höjd 850 - Höjd max. 936 - Bredd 596 - Djup 600 .

Se gärna också

Asko Cc96364w Glaskeramikspis - Vit

Om du föredrar enkel och flexibel matlagning är Cc96364w från ASKO ett bra alternativ. Du behöver inte byta ut kastruller och pannor och det är bara att ansluta den till ditt eluttag. Rengöringen går också snabbt och du får enkelt bort både fettstänk och matspill utan att skrubba. Är ni 3-4 personer i hushållet är denna spis med sina 4 värmezoner ett utmärkt alternativ. Med ett ugnsutrymme på 71 liter är ugnen på denna spis en mellanstor modell. Den passar därför bra till ett hushåll på 3-4 personer. Trött på rengöringen av ugnen? Denna ugn har ett smart ångrengöringsprogram som med hjälp av ånga lossnar fett och matspill från ugnens insida. Allt du ska göra är att hälla vatten i en långpanna och starta ångrengöringsprogrammet. Teleskopskenorna som följer med till denna ugn gör det enkelt att sätta in och ta ut maten och du minimerar risken för att bränna dig. Teleskopskenorna som följer med till denna ugn gör det enkelt att sätta in och ta ut maten och du minimerar risken för att bränna dig. OBS Spisen levereras exkl. sladd. ASKOs femåriga garanti ASKOs lösningar är naturligt robusta. Med pålitliga material och hållbara val är de gediget byggda för att hålla längre. Njut av den exklusiva trygghet du får tack vare ASKOs femåriga garanti, som ger dig ytterligare två års garanti utöver den treåriga reklamationsrätten. Gäller endast utvalda ASKO-produkter. För att få denna förmån behöver du bara registrera ditt köp här https://www.asko.se/garanti/femaariga-garanti inom 8 veckor från inköpsdatumet.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Voss

Voss kan syfta på:

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.