Cooee - Deco Pynt Fågel 5x4 cm 4-pack

Jämför produkt Cooee - Deco Pynt Fågel 5x4 cm 4-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Deco Pynt Fågel 5x4 cm 4-pack i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Tunna och fina fåglar i mässingspläterat rostfritt stål ur serien Deco från Cooee. Förgyll dukningen, paketet eller granen med dessa vackra fåglar med guldtråd.

Ett pynt som passar under alla säsonger och blänker fint där de får ta plats. Säljes i 4-pack. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Ängel 10 cm Palladiumpläterad

Georg Jensens Christmas Collectibles julhänge 2022 i form av en stilistiks ängel. Till detta års julhängen har designern Sanne Lund Traberg hämtat inspiration från sina barndomsminnen och skapat en modern tolkning av den traditionella julängeln med vackra spetsinspirerade detaljer.

En julängel har sin självklara plats i en julgran för att sprida en stämningsfull känsla men kommer att passa varhelst du väljer att placera den - perfekt för årets juldekoration och i många jular framöver.

Prydnaderna finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium, tillverkade i Georg Jensens fabrik i Danmark. Ängeln levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser limiterat

Vaser limiterat från Kosta Boda

Se alla produkter
Airconditions

Airconditions från Adelberg

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Holmegaard

Se alla produkter
Vakuumpåsar

Vakuumpåsar från Profi cook

Se alla produkter