Cult Design - Jenny Tomten & Vovven 14x11x11 cm

Beställ Cult Design - Jenny Tomten & Vovven 14x11x11 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Jenny Tomten & Vovven 14x11x11 cm inom kategorin Högtider övrigt.

Produktinformation

Cult Design Tomten och Vovven är baserad på Jenny Nyströms folkkära illustrationer och tillverkad i Lergods. En perfekt julklapp till någon du tycker om eller varöfr inte till dig själv?Jenny Nyström var en av de konstnärer som i slutet av 1800-talet tolkade folktrons övernaturliga väsen.

Under åren hann hon måla tusentals julkort. Hennes julillustrationer blev hela svenska folket sinnebild av hur en god jul skulle se ut och firas. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Kon 9,7 cm Förgylld

Christmas Collectibles Julhänge Kon formgiven av Sanne Lund Traberg för Georg Jensen 2022 är en detaljerad kon eller strut med ett vackert spetsliknande mönster.

Julhänget passar perfekt i din julgran men kan också komma att bli en uppskattas gåva till någon du håller av. Oavsett kommer den skapa en härlig julstämning med en stil som aldrig blir omodern,

Finns i två utföranden, palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing, båda tillverkade med en skicklig teknik i Georg Jensens fabrik i Danmark. Levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Larm  övervakning

Larm övervakning från Glue

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Rory Dobner

Se alla produkter
Kyl  frys inbyggnad

Kyl frys inbyggnad från Electrolux

Se alla produkter
Matberedare

Matberedare från Agu

Se alla produkter