Aeg

Aeg F56302m0 Inbyggda Diskmaskin - Rostfritt Stål


Beställ Aeg F56302m0 Inbyggda Diskmaskin - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aeg F56302m0 Inbyggda Diskmaskin - Rostfritt Stål inom kategorin Inbyggda diskmaskiner.

Produktinformation

Ladda upp till 13 kuvert på en gång! Med speciella ölglashållare och en bricka för långa knivar kan ställen och korgarna i diskmaskinen flexibelt justeras för att göra plats för upp till 13 kuvert Bättre autoprogram för optimala resultat Med AutoSense-programmet blir din disk så ren med minimal användning av energi, vatten och tid, tack vare den ännu bättre sensorn.

Fler produktfördelar Automatisk avstängningsfunktion efter en kort tid i standbyläge stängs diskmaskinen av. Funktionen Fördröjd start (1-24 timmar) Halvtimmesprogram för snabb och effektiv diskning Produktegenskaper Energieffektivitetsklass A+ Senare start från 1 till 24 timmar Visning av återstående programtid Auto Off Program 30 MIN 60°, 60 MIN 55°, AutoSense 45°-70°, Eco 50°, Pro 70°, Avsköljningsprogram Överkorg med Fällbara kopphyllor Underkorg med 2 fällbara tallriksstöd, Trådhandtag Bestickkorg Indikator för påfyllning av salt & sköljmedel Teknisk data Installation Underbyggd Djup, mm 590 Höjd, mm 818 Bredd, mm 596 Sladdlängd, (ca) m 1.5 Längd tömningsslang, cm 150 Tilloppsslang, cm 150 Torkeffektbetyg A Energieffektivitetsklass A+ Deklarerat program Eco 50 Kapacitet IEC-kuvert 13 Ljudnivå IEC 60704, dB(A) 47 Sprayarm, typ Standard Typ av sprayarm i tak - Material i trumman Rostfritt stål Värmeelement, typ Dold Display LED-display, 3 tecken Översvämningsskydd Hel botten och flottör Årlig energiförbrukning, kWh 295 Årlig vattenförbrukning, liter 3080 Tilloppsslang, typ PEX Avhärdare Ja Vattenanslutning Varmt eller kallt Nettovikt, kg 39.66 Säkring, A 10 Spänning, V 230 .

Från kunskapsbanken

Diskmaskin

Diskmaskin är en teknisk apparat som används för att diska framförallt tallrikar, dricksglas och bestick men även annat som också används i samband med mat och matlagning. Diskmaskinen är oftast formad som en låda som har en lucka framtill som tippas ned. Diskmaskiner för hushåll finns huvudsakligen i två utföranden: bänkdiskmaskiner placeras på en bänk, oftast i ett kök. Golvdiskmaskiner placeras på golvet, oftast under en bänk i köket. Diskning i denna typ av maskiner tar normalt 2-3 timmar, men miljöprogram med lägre förbrukning kan ta längre tid. Även om disktiden är relativt lång har diskmaskinen inneburit en betydande minskning av hushållsarbetet. Knappt 65 procent av hushållen i Sverige hade 2007 tillgång till diskmaskin. Diskmaskinen räknas som en vitvara. För restauranger och storkök är diskmaskinerna annorlunda utformade. De består av en stor maskin som är delad i två delar. Den öppnas genom att man för upp den övre delen av maskinen och därefter skjuter man in en platt back med de föremål som ska diskas. Det finns också större maskiner som själva matar in backarna på ett band. Denna typ av diskmaskin kräver manuellt förarbete innan diskningen kan påbörjas i maskinen. Diskningen i maskinen går däremot snabbt, det tar cirka 30 sekunder för maskinen att diska. För att disken ska bli torr används också ett speciellt torkmedel. En diskmaskin använder vanligtvis cirkulerande varmvatten (45-75 grader Celsius) och diskmedel för rengöring.

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.