Sidan innehåller annonslänkar
Siemens

5års Garanti (Ex875lyv1e) Induktionshäll

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Fördelen med att använda induktion när du ska byta ut spishällen är dens snabbhet när det kommer till temperaturstigningar. P.g.a. dess yta är den också otroligt enkel att göra ren. Inbyggnadshällens bredd är 812 mm och djupet är 520 mm.


Beställ 5års Garanti (Ex875lyv1e) Induktionshäll på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten 5års Garanti (Ex875lyv1e) Induktionshäll inom kategorin Induktionshällar.

Kategori: Induktionshällar
Artikelnummer: EX875LYV1E
Visa fler

Från kunskapsbanken

Garanti

En garanti är en utfästelse, ofta i ett köpeavtal, med löfte om reparation/kompensation/återbetalning till köparen om det finns eller uppstår ett fel på en vara, under vissa i avtalet angivna förutsättningar. Säljare eller tillverkare kan lämna garanti för sålda varor, men är inte skyldiga att göra det. Garantitiden är ofta något eller några år för kapitalvaror och kunden måste anmäla felet inom den tiden för att garantin ska gälla. Säljaren/tillverkaren är skyldig att lämna tydlig information om gällande garanti och köparen är skyldig att förpassa sig efter den. När garantin utnyttjas ska köparen erbjudas något av följande: Reparation av varan En ersättningsvara Avdrag på priset TillbakaköpNär garantin inte gäller är det upp till säljaren/tillverkaren att bevisa exempelvis: Olyckshändelse efter att kunden mottagit varan Vanvård Onormal användning Missbruk av skötsel- och serviceanvisningarDet kan finnas möjlighet att köpa en extra produktförsäkring (tilläggsförsäkring), som även kan skydda mot olycksfall. Hemförsäkringen täcker också sådana skador, men har högre självrisk än en produktförsäkring. Förutom eventuell garanti och försäkring gäller enligt konsumentköplagen i Sverige reklamationsrätten i tre år, om kunden hävdar att varan varit felaktig sedan tillverkningen, och hör av sig inom rimlig tid (typiskt 2 månader) efter att felet har upptäckts. De första 6 månaderna ligger bevisbördan hos säljaren om säljaren hävdar att köparen inte följt skötselråd eller själv skadat varan; därefter ligger bevisbördan hos kunden.

Induktionshäll

Induktionshäll är en teknik som används i modernare spisar för matlagning. Tekniken går ut på att varierande magnetfält från hällen inducerar strömmar i använd kastrull eller stekpanna för att på så vis skapa värme.