Bosch

Bosch Pie601bb5e Serie 4 Induktionshäll - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Design PlanoDesign Planohäll för montering i sten- eller granitbänkskivor. Vid montering i ”levande” material (t.ex. trä) ska en inbyggnadsram användas, en fackman bör fräsa ut hålet efter ett schablonmönster. Ram samt mönster finns som extra tillbehör. Endast till 60 och 80 cm breda hällar. TouchSelect-styrning snabbt och enkelt val av effektnivå Komfort 17 effektlägen 4 induktionszoner med kokkärlsavkänning TopControl funktionsdisplay PowerBoost-funktion för alla kokzoner Timer med avstängningsfunktion per kokzon Äggklocka QuickStart-funktion ReStart-funktion Miljö och Säkerhet 2-stegs restvärmeindikering för varje kokzon Huvudbrytare Kokkärlsavkänning


Beställ Bosch Pie601bb5e Serie 4 Induktionshäll - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Pie601bb5e Serie 4 Induktionshäll - Svart inom kategorin Induktionshällar.

Kategori: Induktionshällar
Artikelnummer: PIE601BB5E
Visa fler

Från kunskapsbanken

Serie

Serie kan syfta på: Serie (matematik) – en summa av en talföljd Serie (sport) – en form av organiserad tävlan mellan flera lag i idrott Serie (gudstjänst) – en för olika delar av kyrkoåret särskilt gudstjänstordning, vilket främst gäller mässmusiken Serie (geologi) - en enhet inom kronostratigrafi Bokserie – ett antal böcker vilka publiceras som sammanhängande Filmserie – en samling filmer relaterade till varandra Tecknad serie – en illustrerad berättelse Serietidning – en tidning som i huvudsak innehåller tecknade serier Serieskapare – en person som skapar tecknade serier Seriealbum – en publikation med tecknade serier. Seriebok – en bok som främst innehåller tecknade serier Serieroman – en längre tecknad serie i bokform Disneyserier – de tecknade serier som görs på licens från Walt Disney Company TV-serie – en följd av avsnitt med dramatiskt innehåll

114

114 (CXIV) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Induktionshäll

Induktionshäll är en teknik som används i modernare spisar för matlagning. Tekniken går ut på att varierande magnetfält från hällen inducerar strömmar i använd kastrull eller stekpanna för att på så vis skapa värme.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.