Bosch

Bosch Pie611b15e Serie 4 Induktionshäll - Svart

19065 kr 18109 kr-5%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Bosch Pie611b15e Serie 4 Induktionshäll - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Pie611b15e Serie 4 Induktionshäll - Svart inom kategorin Induktionshällar.

Produktinformation

Serie | 4 Induktionshäll med inbyggd fläkt 60 cm TouchSelect-styrning gör det smidigt att välja kokzon och önskad effekt. PowerBoost upp till 50 % mer kraft ger snabbare uppvärmning på din induktionshäll.

ReStart om det kokar över för dig så stänger hällen av sig automatiskt och sparar de senaste inställningarna. Timer med avstängningsfunktion som slår av kokzonen när tiden löpt ut.

Visa fler

Från kunskapsbanken

Serie

Serie kan syfta på: Serie (matematik) – en summa av en talföljd Serie (sport) – en form av organiserad tävlan mellan flera lag i idrott Serie (gudstjänst) – en för olika delar av kyrkoåret särskilt gudstjänstordning, vilket främst gäller mässmusiken Serie (geologi) - en enhet inom kronostratigrafi Bokserie – ett antal böcker vilka publiceras som sammanhängande Filmserie – en samling filmer relaterade till varandra Tecknad serie – en illustrerad berättelse Serietidning – en tidning som i huvudsak innehåller tecknade serier Serieskapare – en person som skapar tecknade serier Seriealbum – en publikation med tecknade serier. Seriebok – en bok som främst innehåller tecknade serier Serieroman – en längre tecknad serie i bokform Disneyserier – de tecknade serier som görs på licens från Walt Disney Company TV-serie – en följd av avsnitt med dramatiskt innehåll

114

114 (CXIV) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Induktionshäll

Induktionshäll är en teknik som används i modernare spisar för matlagning. Tekniken går ut på att varierande magnetfält från hällen inducerar strömmar i använd kastrull eller stekpanna för att på så vis skapa värme.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.