Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Piv975dc1e Induktionshäll - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Eftersom den har 5 värmezoner är denna inbyggnadshäll Piv975dc1e från Bosch större än de flesta. Du får större frihet och möjligheter när du lagar mat och det är inga problem att hålla grytan kokande också i de större hem på 5+ personer. När du väljer induktion får du både en riktigt snabb uppvärmning och stor precision vad gäller temperaturinställningen. Samtidigt får du en spishäll som är enkel att rengöra från fett och matstänk. Inbyggnadshällens fasade kant ger ett snyggt stilrent uttryck i köket. Inbyggnadshällens bredd är 916 mm och djupet är 527 mm.


Beställ Bosch Piv975dc1e Induktionshäll - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Piv975dc1e Induktionshäll - Svart inom kategorin Induktionshällar.

Kategori: Induktionshällar
Artikelnummer: PIV975DC1E
Visa fler

Från kunskapsbanken

Induktionshäll

Induktionshäll är en teknik som används i modernare spisar för matlagning. Tekniken går ut på att varierande magnetfält från hällen inducerar strömmar i använd kastrull eller stekpanna för att på så vis skapa värme.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.