Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Pxe651fc1e Induktionshäll - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Bosch Pxe651fc1e Induktionshäll - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Pxe651fc1e Induktionshäll - Svart i kategorin Induktionshällar här hos oss.

Produktinformation

Då inbyggnadshällen Pxe651fc1e från Bosch har 4 värmezoner är den perfekt till ett hushåll på 3-5 personer. Induktionshällar är kända för att blixtsnabbt kunna koka upp vatten och levererar en effektiv värme till din matlagning.

Induktionshällen är inte bara snabb, du kan också inställa temperaturen helt exakt. Att den dessutom är otroligt lätt att göra ren är inte annat än ett stort plus.

Den fasade kanten ger denna inbyggnadshäll en snygg stilren design i ditt kök. Inbyggnadshällens bredd är 592 mm och djupet är 522 mm. .

Visa fler

Från kunskapsbanken

Induktionshäll

Induktionshäll är en teknik som används i modernare spisar för matlagning. Tekniken går ut på att varierande magnetfält från hällen inducerar strömmar i använd kastrull eller stekpanna för att på så vis skapa värme.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.