Whirlpool Acm 8510 Ba Induktionshäll


Jämför produkt Whirlpool Acm 8510 Ba Induktionshäll online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool Acm 8510 Ba Induktionshäll i kategorin Induktionshällar här hos oss.

Produktinformation

Sensorstyrd och flexibel induktion Denna stilrena induktionshäll är utrustad med Whirlpools 6th Sense-sensorstyrning, som hjälper dig med att hålla energiförbrukningen nere. Sensorerna registrerar för exempel när ditt vatten kokar och ställer automatiskt själv in temperaturen därefter, så att inte vattnet kokar över.

Det sparar både tid och pengar åt dig. En annan smart funktion är att spishällen automatiskt registrerar hur stor din kastrull eller panna är och anpassar de 4 kokzonerna därefter, så du får den optimala uppvärmningen av din mat och inte slösar på energi.

Alla värmezoner är dessutom utrustade med en booster-funktion som är perfekt för snabb uppvärmning. Sist men inte minst har spishällen en rad extra funktioner, bland annat en "håll värmen" funktion och en lågtemperatursfunktion för matlagningsprojekt som tar längre tid. .

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Alba

Alba eller ALBA kan syfta på. Alba (bokförlag) – ett svenskt bokförlag Alba (geologi) – en geologisk tidsåler i kreta Alba (kyrkotextil) – en mässkjorta Alba.nu – en webbtidning Alba (sång) – en medeltida trubadursång M/Y Alba – en svensk veteranbåt ALBA Berlin – en basketklubb från Berlin ALBA (latinamerikansk organisation) – en organisation i Latinamerika

Induktionshäll

Induktionshäll är en teknik som används i modernare spisar för matlagning. Tekniken går ut på att varierande magnetfält från hällen inducerar strömmar i använd kastrull eller stekpanna för att på så vis skapa värme.