Whirlpool Smo658c/ne Induktionshäll - Svart/glas


Beställ Whirlpool Smo658c/ne Induktionshäll - Svart/glas på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Whirlpool Smo658c/ne Induktionshäll - Svart/glas inom kategorin Induktionshällar.

Produktinformation

- Färg/Material Svart/Glas - Typ Induktion - Ram Glas - Till planlimning Ja - Antal kokplattor/zoner 8 - Boostfunktion Ja - Flexzone Ja - Anslutningseffekt (W) 7400 - Elanslutning utan stickkontakt - Sladd ingår Ja - Bredd 650 - Djup 510 - Höjd (Nischmått) 53 - Bredd (Nischmått) 553 - Djup (Nischmått) 476 .

Se gärna också

Gorenje Its637 Induktionshäll - Svart

BridgeZone En induktionshäll med två sammankopplade zoner förenklar matlagning i stora kastruller. Två separata matlagningszoner som enkelt kopplas samman. Perfekt för tillagning av större livsmedel och tillbehör samtidigt. StopGo StopGo-funktionen stänger genast av alla kokzoner samtidigt som alla aktuella inställningar sparas. Du återställer tillagningsprocessen med en enda lätt tryckning. Om maten skulle koka över kan du använda StopGo-funktionen medan du torkar upp, för att sedan fortsätta tillagningen när du är klar. StopGo-funktionen håller matlagningen under kontroll, även när den av någon anledning blir avbruten. Timerfunktion Nedräkningen kan börja ända upp från 99 minuter. Om du känner till den optimala tillagningstiden för en viss rätt, kan du sätta timern och slappna av. Hällen stängs automatiskt av när tiden är ute. Ett pip meddelar när maten är klar. PowerBoost PowerBoost-funktionen ökar värmen så att uppkoket går fortare. SmartControl En enastående fördel med XtremePower-induktionshällar är en exakt och bekväm kontroll över kokzonerna. Varje kokzon har en egen modul och en programtimer med touchkontroll. På så sätt kan tillagningstiden ställas in separat för varje kokzon. Programtimern kommer automatiskt att stänga av zonen när den inställda tiden har gått och meddela detta med ett pip. Tillagningsparametrarna kan ställas in exakt på nio nivåer, och moderna, lättförståeliga symboler gör kontrollerna ännu tydligare. Enkel och självskriven användning garanteras! Slipad kant Ännu en bonus är den smarta inbyggnadsmonteringen, som ger en snygg övergång mellan häll och köksbänk. Detta ger en modern och stilren look till ditt kök samtidigt som det är enkelt att rengöra. ChildLock Pro ChildLock Pro är ett barnlås som är perfekt för småbarnsfamiljer. Det har aldrig varit säkrare att lämna barnen ensamma i köket, tack vare denna funktion som förhindrar att de startar hällen. I mer avancerade modeller kan denna funktion aktiveras att automatiskt låsa hällen varje gång den stängs av. I andra fall kan hällen låsas genom att man trycker ner symbolen. Recall funktion Denna funktion är utmärkt när du råkat stänga av hällen av misstag. Du har 5 sekunder på dig att återställa den senaste använda inställningen, vilket är mycket användbart när du tillagar mer än en maträtt. Från att du stängde av hällen av misstag har du 5 sekunder på dig att starta den igen och inom ytterligare 5 sekunder aktivera StopGo-funktionen. Äggtimer Gör det enklare att få t.ex. ägg, te, pasta färdig i rätt tid. Funktionen är inte kopplad till matlagningszoner, utan fungerar individuellt. Ange tiden och vänta på signalen. Ingen mer överkokt pasta, för hårdkokta ägg eller bortglömda tepåsar i muggar.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Induktionshäll

Induktionshäll är en teknik som används i modernare spisar för matlagning. Tekniken går ut på att varierande magnetfält från hällen inducerar strömmar i använd kastrull eller stekpanna för att på så vis skapa värme.