Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Hln39a060u Induktionsspis - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Induktionsspisar är kända för sin blixtsnabba temperatur. Samtidigt är Hln39a060u från Bosch pga. sin glasyta, enkel att rengöra. Spisen är utrustad med 4 värmezoner som passar till den dagliga matlagningen hos ett hushåll på 3-4 personer. Med ett ugnsutrymme på 66 liter är ugnen på denna spis en mellanstor modell. Den passar därför bra till ett hushåll på 3-4 personer. OBS Spisen levereras exkl. sladd.


Jämför produkt Bosch Hln39a060u Induktionsspis - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Hln39a060u Induktionsspis - Svart i kategorin Induktionsspisar här hos oss.

Kategori: Induktionsspisar
Artikelnummer: HLN39A060U
Visa fler

Från kunskapsbanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.