Whirlpool Arg 18081a++ Integrerat Kylskåp


Jämför produkt Whirlpool Arg 18081a++ Integrerat Kylskåp online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool Arg 18081a++ Integrerat Kylskåp i kategorin Integrerade kylskåp här hos oss.

Produktinformation

- Energiklass A++ - Årlig energiförbrukning 115 - Fungerar i temperatur (°C) 10-43°C (SN-T) - Färg/Material Integrerad - Kylkapacitet 314 - Ljudnivå 34 - Ventilerad kyl Ja - LED belysning Ja - Elektronisk display Ja - Zero-zone låda Nej - Softclose funktion Nej - Omhängbar dörr Ja - Höger- eller vänsterhängd dörr Högerhängd - Typ av gångjärn Glidskenor - Passar till IKEA kök Ja - Elanslutning Jordad stickkontakt - normalstik - Sladd ingår Ja - Höjd 1771 - Bredd 540 - Djup 545 - Höjd (Nischmått) 1771 - Bredd (Nischmått) 540 - Djup (Nischmått) 545 .

Se gärna också

Liebherr Irbd5150-20 Integrerat Kylskåp - Stål

Inbyggbart kylskåp med BioFresh Frukt & grönsakslåda Krispig sallad eller jordgubbe De mest känsliga livsmedlen förtjänar en speciell plats att hålla sig fräscha längre BioFresh-lådor. I en "Fruit & Vegetable låda" är temperaturen nära 0 ° C. På grund av luftfuktigheten som ständigt beror på den täta förslutningen har inslagna frukter och grönsaker inte gjort det bra. Du behöver inte ställa in något. DrySafe Vill du att det ömma kalvköttet eller färsk mjölk ska vara färska så länge som möjligt? BioFresh-lådorna tar hand om detta I en "DrySafe" finns en temperatur nära 0 ° C - perfekta förvaringsförhållanden för även de mest känsliga livsmedel. Och det bästa Allt är perfekt för omedelbar användning från fabriken - för en längre friskhet. Psssst - lyssna Din Liebherr är så tyst att du måste sticka upp öronen för att märka det. Vad gömmer sig bakom? Alla kylkomponenter som kompressorer, ventiler, fläktar och förångare är optimerade och anpassade perfekt till varandra. Så att du bara kan höra vad du vill ha i ditt kök. LightTower Njut av ett inre utrymme med optimal belysning LightTowers sätter maten i bästa ljus och de är placerade så att ditt fyllda kylskåp alltid lyser överallt. Eftersom LightTowers är integrerade i och i nivå med sidoväggarna finns det också mer utrymme för din mat. Plats för bakplåten Vill du hålla en hemlagad fruktpaj färsk? Eller en kokt pizza som kommer att finnas i ugnen senare? Lägg bara din bakplåt i din Liebherr - det finns gott om plats att förvara en bakplåt. Särskilt praktiskt Du kan sätta in bakplåten och ta ut den med en dörröppning på 90 °. Supercool Ditt kylskåp måste bibehålla den optimala temperaturen, även när du precis har köpt solvärme från marknaden? Så är fallet för SuperCool När Liebherr är aktiverad ökar den sin prestanda tills färska livsmedel är lika kalla som resten av innehållet. Sedan inaktiveras SuperCool automatiskt - men senast efter 12 timmar. SmartDeviceBox för eftermontering Vill du vara redo för framtiden med Smart Home? Din Liebherr hjälper dig gärna Du kan eftermontera en SmartDeviceBox till din Liebherr, som tar den till Internet. SmartDeviceBox kan monteras snabbt och ger dig tillgång till en hel värld av digitala möjligheter. Touch & Swipe-Display Din Liebherr följer dig en överblick Med touch & swipe-skärmen kan du använda ditt kylskåp intuitivt och lekfullt enkelt. Välj funktioner som "SuperCool" på färgdisplayen genom att trycka och dra dem med fingret. Det är lika enkelt att reglera temperaturen. Och när skärmen inte används aktivt? Då visar den faktiska temperaturen.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Färgad

"Färgad" är en term för att beskriva människor som har en hudfärg som inte anses vit. Det har använts som en neutral beskrivning av svarta eller de blandat ursprung. I USA och många engelskspråkiga länder anses det nedsättande att använda ordet colored. Istället används begreppet people of color som en neutral benämning på icke-vita. Enstaka undantag finns, t.ex. i namnet på National Association for the Advancement of Colored People. I södra Afrika, företrädelsevis i Sydafrika, Namibia och Zimbabwe används färgad (eng: coloured) för personer som har blandat ursprung.

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.