Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Quilled Stjärna 15 cm

Beställ Afroart - Quilled Stjärna 15 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Quilled Stjärna 15 cm inom kategorin Juldekorationer.

Se gärna också

Muurla - Mumin Julkula Snorkfröken 7 cm

En underbar Julgranskula / dekorationskula i glas med muminmotiv från Muurla.

Varje år skapar finska Muurla en samling julkulor med Mumintrollen som är unika både i motiv och utseende. Muurlas julgranskulor är tillverkade av handblåst glas och därför är varje föremål unikt.

Dessa magiska glaskulor är gjorda för att hängas i julgranen med dess fina form och röda sidenband men är lika fina att hänga som dekoration i ett fönster eller lägga på ett bord.
Julgranskulan har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta fina motiv som är målat på båda sidorna av glaskulan bestående av Snorkfröken som sitter i snön.

Denna julkula med mumin från Muurla är 7 cm i diameter och matchar fint tillsammans med övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även med alla andra muminprodukter och muminmuggar som finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Juldekorationer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser limiterat

Vaser limiterat från Gustavsberg

Se alla produkter
Vaser

Vaser från House Doctor

Se alla produkter
Kvarnset

Kvarnset från Tareq Taylor

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Carolina Gynning

Se alla produkter