Cult Design - Ljushållare Domherre på gren 7 cm

Beställ Cult Design - Ljushållare Domherre på gren 7 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Ljushållare Domherre på gren 7 cm inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

Uppe i kalla Norden växer det björkar och där bor Björk-Tomten. Du känner igen honom på hatten och kängorna, som är gjorda av björkens bark.

Vännerna domherrarna, som har sin hemvist i granskogen, tar ofta en flygtur till de vackra björkarna. Den här figuren är minst lika fin ensam på en hylla eller i ett fönster, som i grupp tillsammans med sina vänner. .

Se gärna också

Afroart - Girlang Snöflingor Bomull 205 cm Vit

Handgjord girlang med snöflingor från Afroart. Den här fina girlangen gör sig vacker oavsett var den placeras i hemmet. Kanske dukar du upp till en middagsbjudning och dekorerar bordet med den eller kanske hänger den i fönstret och speglar snöflingorna utanför?

Girlangen med snöflingor är även perfekt för att användas som julgirlang. Häng den i julgranen eller placera den på julbordet för att skapa en härlig julstämning i ditt hem!

Tillverkad i Nepal av busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas Lokta. Nepal är känt för tillverkning av papper för hand och har lång tradition inom detta hantverk.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Karaffer

Karaffer från Kosta Boda

Se alla produkter
Ljusnät  ljusdraperier

Ljusnät ljusdraperier från Konstsmide

Se alla produkter
Underbyggda diskmaskiner

Underbyggda diskmaskiner från Asko

Se alla produkter
Sous vide

Sous vide från Anova

Se alla produkter