Sidan innehåller annonslänkar

Sagaform - Winter Julklappsspel

Beställ Sagaform - Winter Julklappsspel på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sagaform - Winter Julklappsspel inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

Tärning, tidtagarur och regler för ett lyckat julspel med släkten eller vännerna. Allt smidigt packat i en söt liten tomtesäck.

Se gärna också

Muurla - Mumin Julgranskula Mumintrollet 7 cm

En vacker dekorationskula / Julgranskula i glas med muminmotiv från Muurla.

Varje år skapar finska Muurla en samling julkulor med Mumintrollen som är unika både i motiv och utseende. Muurlas årliga Julkulor är handgjorda och därför är varje föremål unikt.

Dessa underbara glaskulor är gjorda för att hängas i julgranen med dess fina form och röda sidenband men är lika fin att hänga som dekoration i ett fönster eller lägga på ett bord.
Julgranskulan har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för dessa juliga mumin-motiv. Årets julkula som gjorts i en begränsad upplaga föreställer Mumintrollet med en halsduk och lykta.

Denna julgranskula från Muurla med Mumin är 7 cm i diameter och matchar fint övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även tillsammans med muminmuggar och andra saker med mumin som finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Juldekorationer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Lampskärmar

Lampskärmar från PR Home

Se alla produkter
Burkar Servering

Burkar Servering från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Mattor

Mattor från Le Creuset

Se alla produkter