Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Frostkvist Tablett 35x48 cm

Beställ Ekelund - Frostkvist Tablett 35x48 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Frostkvist Tablett 35x48 cm inom kategorin Jultextil.

Produktinformation

Bordstabletten Frostkvist från Ekelund kommer garanterat att höja julstämningen i köket. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och naturliga textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet. .

Se gärna också

Ekelund - Rödbo Löpare 50x150 cm -30%

Rödbo löpare från Ekelund formgiven av Betty Svensson höjer julstämningen i jul. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Jultextil

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Blomus

Se alla produkter
Posters

Posters från Oyoy

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Zwilling

Se alla produkter
Smaker för kolsyrade drycker

Smaker för kolsyrade drycker från SodaStream

Se alla produkter