Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Julnatt Tablett 35x48 cm

Jämför produkt Ekelund - Julnatt Tablett 35x48 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ekelund - Julnatt Tablett 35x48 cm i kategorin Jultextil här hos oss.

Produktinformation

Bordstabletten Julnatt från Ekelund är formgiven av Betty Svensson och kommer garanterat att höja julstämningen i köket. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra och praktiska textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet. .

Se gärna också

Ekelund - Marta 330 Servett 50x50 cm Röd -30%

Vackra servetten Marta från Ekelund kan användas om och om igen och blir ett vackert inslag till dukningen. Den härliga röda färgen kommer att liva upp alla typer av dukningar. Servetten är av ekologisk bomull och lin.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Jultextil

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elvispar

Elvispar från Smeg

Se alla produkter
Vinkylar

Vinkylar från Temptech

Se alla produkter
Salladsbestick

Salladsbestick från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Thomas

Se alla produkter