E.Leijon - Kontrast Kopp 20 cl Ljusgrå

Beställ E.Leijon - Kontrast Kopp 20 cl Ljusgrå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten E.Leijon - Kontrast Kopp 20 cl Ljusgrå inom kategorin KaffeTekoppar.

Produktinformation

Kopp från kollektionen Kontrast som rymmer 20cl, med öra som är behändigt vid varma drycker som exempelvis kaffe eller te. Koppen har en matt utsida och en vit glansig insida.

Se gärna också

Modern House - Lundi Kopp 22 cl 4-pack Klar -25%

Set med 4 koppar i glas med en volym på 22 cl från norska Modern Houses Lundi-serie.

Dessa eleganta glaskoppar från Modern House låter dig beskåda din varma favoritdryck samtidigt som du avnjuter den. Häll upp nybryggt kaffe till dig själv och dina vänner och ta in den rykande brygden med alla dina sinnen på samma gång för en unik kaffeupplevelse som du aldrig har varit med om innan. Kopparna är tillverkade i hållbart borosilikatglas i en mörkare nyans som bidrar till deras eleganta design och gör de enkla att rengöra då de kan köras i diskmaskin. Kopparna har en volym på 22 cl vardera.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från KaffeTekoppar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Luftrenare

Luftrenare från Ozoneair

Se alla produkter
Vaser limiterat

Vaser limiterat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Sopset

Sopset från ANDREE JARDIN

Se alla produkter
Muggar

Muggar från PotteryJo

Se alla produkter