Sidan innehåller annonslänkar
Philips

Philips Fy1410/30 Kaminer

Kontrollera pris

Köp nu

Philips Fy1410/30 - partikkel filter Philips NanoProtect HEPA-filtret i 3-serien har 111 optimerade veck. I utbrett läge täcker det en yta på 1,6 m2 och har en livslängd på upp till 24 månader. Philips NanoProtect HEPA-filter i 3-serien är tillverkat av material av hög kvalitet. Det kan fånga upp till 99,97 % av partiklar så små som 0,3 mikron, vilket är storleken på de vanligaste luftburna allergenerna, skadliga partiklar, bakterier och virus. Det förstklassiga filtrets fasta och stabila struktur garanterar att all luft flödar genom filtret och ger hög filtreringseffektivitet. Filter for AC1214/10 & AC2729/10 Fångar upp 99,97 % av partiklarna


Jämför produkt Philips Fy1410/30 Kaminer online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Philips Fy1410/30 Kaminer i kategorin Kaminer här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kaminer
Artikelnummer: FY1410/30
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Anders Petter

Se alla produkter
Råsaftcentrifuger

Råsaftcentrifuger från Braun

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Smeg

Smeg S.p.A. är en italiensk tillverkare av vitvaror och hushållsapparater. Vittorio Bertazzoni Snr grundade företaget 1948 i staden Guastalla, Reggio Emilia, Italien. Familjen Bertazzoni har en historia av entreprenörskap som börjar på 1800-talet. Från att ha börjat som smeder började familjen så småningom ägna sig åt att bygga kök. De första Bertazzoni-köken visades upp vid världsutställningen i Milano år 1906. Företaget är i dag en av Italiens ledande tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner. Namnet är en akronym, Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla, och beskriver företagets ursprungliga verksamhet och geografiska hemvist, som fritt översatt betyder ”Emilianska metallemaljeringsverken i Guastalla”. Företaget är fortfarande privatägt av familjen Bertazzoni och har sitt internationella huvudkontor i Guastalla. Smeg producerar bland annat ugnar, spisar och kylskåp. Företaget har fått många utmärkelser och priser. Logotypen designades 1977 av Franco Maria Ricci. 2019 omsatte koncernen 680 miljoner euro och hade 2 200 anställda i Italien och internationellt.