Sidan innehåller annonslänkar

Cobb - Premier Air Deluxe Kolgrill

Jämför produkt Cobb - Premier Air Deluxe Kolgrill online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cobb - Premier Air Deluxe Kolgrill i kategorin Kolgrillar här hos oss.

Produktinformation

Med den klassiska Premier-grillen från Cobb är det enkelt att röka, steka, baka och grilla utsökt mat. Denna Air Deluxe-modell har uppdaterats med ett nytt, förbättrat lock som tar grillningen till nya höjder.

Ventilationen regleras enkelt och snabbt, och på så sätt går det att nå en temperatur på upp till 70 grader högre än tidigare - perfekt för dig som vill grilla med ett snabbt och jämnt resultat. Med Cobble Stone-briketter är det klart på några minuter.En COBB-grill är inte bara en grill – med de rätta tillbehören skulle den kunna kallas för världens minsta och mest effektiva utekök, vilket gör att den passar lika bra till att grilla i trädgården som till en härlig utflykt till stranden.

Med sin nätta storlek är den en perfekt portabel grill som enkelt transporteras i bärväskan som kan köpas till. Grillen har en unik konstruktion med en isolerad värmekälla i mitten, vilket gör att den kan bli upp till 300 °C inuti utan att bli för varm på utsidan.

Den kan därmed även placeras på bord av plast. Cobb Premier Kolgrill är tillverkad av borstat rostfritt stål och har en utformning som minimerar rök samtidigt som värmen utnyttjas optimalt Egenskaper- Nytt lock med justerbar ventilation för värmereglering- Grillen håller sig sval på utsidan- Klar på bara några minuter med Cobb-briketter- Liten och lätt att bära med sig- Nästintill rökfri grillning- Grillplatta ingår- Vikt 4,2 kg- Kapacitet 5 persGrillen levereras med Premier+ Grillplatta. .

Produkter från kända varumärken
Grytor

Grytor från Eva Solo

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Blomus

Se alla produkter
Kapselmaskiner

Kapselmaskiner från Delonghi

Se alla produkter
Förkläden

Förkläden från Anders Petter

Se alla produkter