Sidan innehåller annonslänkar

Cobb - Premier+ Kolgrill

Beställ Cobb - Premier+ Kolgrill på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cobb - Premier+ Kolgrill inom kategorin Kolgrillar.

Produktinformation

Cobb Premier+ Kolgrill är en grillklassiker som gör det enkelt att röka, steka, baka och grilla med ett utsökt resultat. Med Cobble Stone-briketter är det klart på några minuter.En COBB-grill är inte bara en grill – med de rätta tillbehören skulle den kunna kallas för världens minsta och mest effektiva utekök, vilket gör att den passar lika bra till att grilla i trädgården som till en härlig utflykt till stranden.

Med sin nätta storlek är den en perfekt portabel grill som enkelt transporteras i bärväskan som kan köpas till. Grillen har en unik konstruktion med en isolerad värmekälla i mitten, vilket gör att den kan bli upp till 300 °C inuti utan att bli för varm på utsidan.

Den kan därmed även placeras på bord av plast. Cobb Premier Kolgrill är tillverkad av borstat rostfritt stål och har en utformning som minimerar rök samtidigt som värmen utnyttjas optimalt Egenskaper- Grillen håller sig sval på utsidan- Klar på bara några minuter med Cobb-briketter- Liten och lätt att bära med sig- Nästintill rökfri grillning- Kapacitet 5 pers- Vikt 4,2 kgGrillen levereras med Premier+ Grillplatta och Premier Högt stekgaller. .

Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från Ariete

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från PotteryJo

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Spring Copenhagen

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Arabia

Se alla produkter