Smeg 50's style kyl/frys kombiskåp FAB28LPK5 (rosa)

Beställ Smeg 50's style kyl/frys kombiskåp FAB28LPK5 (rosa) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Smeg 50's style kyl/frys kombiskåp FAB28LPK5 (rosa) inom kategorin Kylskåp.

Produktinformation

Smeg 50 s style kyl/frys kombiskåp FAB28 är ett fristående kombiskåp i retrodesign. Skåpet speglar personligheten på dig som är lugn och lite av en drömmare.

Retrodesign Det italienska märket Smeg är kända för sina vitvaror som kombinerar retrodesign med modern teknik. Kylskåpet passar in både i 1950-tals inrödning och som en kontrast till modern design.

Volym Kyldelen har en nettovolym på 223 liter, 3 justerbara glashyllor, en grönsakslåda och Life plus Zone 0 °C som håller dina matvaror fräscha längre. Luftcirkulation En fläkt cirkulerar luften och ser till att temperaturen i kylen är jämnt fördelad, vilket förlänger hållbarheten på maten.

Life Plus zone 0 °C Life Plus zone I botten av kylskåpet ger dig optimala förhållanden för förvaring av kött och fisk. Fryslåda Fryslådan har en volym på 26 liter och har en fryskapacitet på 2 kg/ s4 timmar.

LED-belysning En smart LED-belysning ger dig bra belysning i hela kylskåpet så du enkelt hittar dina matvaror. Tyst drift Tack vare låga 38 dB slipper du störas av detta kylskåp.

Installation Det är viktigt att du lämnar en glipa på minst 175 mm vid sidan av gångjärnen när du installerar kylen, så att dörren kan öppnas 90°. Förpackningen innehåller - Flaskhållare - Isbox .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023