Sidan innehåller annonslänkar

Cilio - Torre Lykta 65 cm Silver

Beställ Cilio - Torre Lykta 65 cm Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cilio - Torre Lykta 65 cm Silver inom kategorin Ljuslyktor.

Produktinformation

Torre från Cilio är en ljuslykta som väl kan komma att bli en av årets absoluta favoriter. Tillverkad i rostfritt stål med en klassisk och stilren design som ger den en elegant look, med gummifötter undertill som gör att den står stadigt och inte lämnar några märken på golvet.

Se gärna också

Muurla - Mumin Lykta Snowfall 9x8 cm

En underbar lykta med muminmotiv från Muurla.

En väldigt fin handblåst värmeljushållare från Muurla som även kan användas som en mindre skål för till exempel julgodis eller annat snacks. Ljuslyktan har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta vintriga mumin-motiv vid namn ”Snowfall” där Mumintrollet Snorkfröken och är avbildade på varsin sida av ljushållaren.

Lyktan Snowfall från Muurla är handtillverkad av blyfritt glas och är 8 cm hög och 9 cm i diameter. Använd den som ljuslykta för värmeljus eller som serveringsskål. Hur du än använder den lyser den upp vintermörkret med sin vackra design och form.

Den matchar fint övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även tillsammans med muminmuggar och andra saker med mumin som finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Pyrex

Se alla produkter
Tvättmaskiner

Tvättmaskiner från Husqvarna

Se alla produkter
Inbyggda diskmaskiner

Inbyggda diskmaskiner från Asko

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Hilke

Se alla produkter