Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Mistletoe Ljusstake 13,5x3 cm

Beställ Cooee - Mistletoe Ljusstake 13,5x3 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Mistletoe Ljusstake 13,5x3 cm inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ljusstaken Mistletoe från Cooee är en vacker kombination av klassiskt och modernt. Ljusstakens botten är i form av en mistel och när det levande ljuset får brinna under mörka kvällar kommer vackra reflektioner speglas på den blanka ytan.

Se gärna också

Tell Me More Interiors - Luna Ljuslykta 20x23 cm Klar

Underbar ljuslykta i glas från Tell Me More.

Med sina vackra färger och naturliga skiftningar skapar dessa ljuslyktor från Tell Me More Interiors en mysig stämning i alla rum. Denna glaslykta är handgjord och skiftningarna i glaset framställs med hjälp av sand vid infärgningen. Varje lykta blir därför unik och får sitt eget vackra sken. Kombinera gärna flera olika färger och storlekar av dessa ljushållare från Tell Me More och låt ett unikt sken växa fram med hjälp av värmeljus.

När du vill kunna variera och förnya din inredning är ljushållaren från Tell Me More Interiors det självklara valet. Fyll ljuslyktan med dekorativa föremål och skapa en personlig känsla med tillexempel strandfynd från i somras, som stenar, snäckor och sand. Eller låt lyktan vara som den är och låt det klara glaset tala för sig själv. Lyktan är handgjord och tillverkad av återvunnet glas vilket gör varje lykta unik. Kombinera gärna med ljuslyktor i andra storlekar från serien Luna.

Lyktan bör ej komma i långvarig kontakt med vatten. Handdiskas varsamt.

- Passar blockljus med max 5 cm i diameter
- Vikt 2,1 kg

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Induktionshällar

Induktionshällar från Gorenje

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Le Creuset

Se alla produkter
Kondenstorktumlare

Kondenstorktumlare från Cylinda

Se alla produkter
Frihängande köksfläktar

Frihängande köksfläktar från Silverline

Se alla produkter