Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Vinkel Ljusstake 4 ljus Svart

Jämför produkt Cooee - Vinkel Ljusstake 4 ljus Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Vinkel Ljusstake 4 ljus Svart i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Produktinformation

Vinkel ljusstake från Cooee är en ljusstake med grafiskt uttryck och raka linjer. Ljusstaken passar perfekt som en modern adventsljusstake men fungerar lika bra att ha framme året runt.

Se gärna också

Skultuna - Ljusstake Liljan 12,5 cm Silver

Skultuna ljusstake Liljan är den numera ikoniska ljusstaken som med sin enkla design passar in i och lyfter vilket rum som helst.

Precis som namnet antyder efterliknar denna Skultuna ljusstake en lilja. Resultatet är en elegant och stilren ljusstake i mässing som passar in i de flesta inredningsstilar. Kombinera med flera ljusstakar, låt den stå för sig själv eller varför inte kombinera med andra produkter i mässing från Skultuna? Till Liljan finns också en vasinsats i handblåst glas som du kan kombinera med ljusstaken för att omvandla den till en vacker vas för mindre buketter.

Ljusstaken Liljan har blivit en modern designfavorit och har förekommit i många internationella sammanhang.

Historia
Ivar Åhlenius Björk designade en serie ljusstakar för Ystad Metall som lades ner 1969. Ljusstaken Liljan är en av dem, och den designade han faktiskt för världsutställningen New York World's Fair 1939. Nu har Skultuna tillsammans med anhöriga till Ivar Ålenius Björk startat produktionen av ljusstaken igen.

Liljan ljusstake från Skultuna är 12,5 cm hög och finns i både silver och mässing.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Oljelampor

Oljelampor från Tenderflame

Se alla produkter
Kyl  frys inbyggnad

Kyl frys inbyggnad från Bosch

Se alla produkter
Ljus special

Ljus special från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Smarta ljuskällor

Smarta ljuskällor från Nedis Smartlife

Se alla produkter