Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Äppelblom Löpare 35x120 cm

Jämför produkt Ekelund - Äppelblom Löpare 35x120 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ekelund - Äppelblom Löpare 35x120 cm i kategorin Löpare här hos oss.

Produktinformation

Löpare med romantiskt motiv av äppelblom i härliga vårfärger från Ekelund. En kökshandduk med samma mönster finns, om du vill göra en snygg matchning.

Tillverkad av 100% ekologisk bomull. Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

Se gärna också

Ekelund - Pepparkakor Löpare 35x120 cm -30%

Björk-Forth har formgett bordslöparen Pepparkakor för Linneväveriet Ekelunds.

Den härliga löparen med pepparkakor och små stjärnor på blir en perfekt inramning till din frukost på julaftonsmorgon. Tillsammans med några tända ljus, nybryggt kaffe och en tallrik risgrynsgröt för att hamna i rätt stämning. Pepparkakor finns även som kökshandduk.

Linneväveriet Ekelund. har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Löpare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Spiegelau

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Demeyere

Se alla produkter
Utestolar-Bord  Solstolar

Utestolar-Bord Solstolar från Eva Solo

Se alla produkter
Jultextil

Jultextil från Ekelund

Se alla produkter