Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Sommartid Löpare 35x140 cm

Beställ Ekelund - Sommartid Löpare 35x140 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Sommartid Löpare 35x140 cm inom kategorin Löpare.

Produktinformation

Löpare från Ekelund, för stora söndagsmiddagar eller till långfrukosten. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende.

Mönstret Sommartid är formgivet av Leiif Holgersson. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

Se gärna också

Ekelund - Höstnatur Löpare 35x120 cm -25%

Betty Svenssons bordslöpare Höstnatur med ett detaljerat mönster av höstlöv i vackra färger med en krispigt frostig känsla över sig.

Duka fint till höstens alla mysiga fikastunder med en passande löpare från Ekelunds Linneväveri. I serien hittar du även en kökshandduk med samma härliga motiv.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Löpare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Multiroom-högtalare

Multiroom-högtalare från Audio Pro

Se alla produkter
Textilvård Tillbehör

Textilvård Tillbehör från Steamery

Se alla produkter
Burkar Servering

Burkar Servering från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Klimchi

Se alla produkter