Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Mcm3501m Matberedare - Stål

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Bosch Mcm3501m Matberedare - Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Mcm3501m Matberedare - Stål inom kategorin Matberedare.

Produktinformation

Den här matberedaren från Bosch gör det till ett rent nöje att laga mat. Maskinen kan hjälpa dig med alla svåra uppgifter i köket som t.

Den här matberedaren från Bosch gör det till ett rent nöje att laga mat. Maskinen kan hjälpa dig med alla svåra uppgifter i köket som t. ex. blanda, hacka eller knåda ingredienserna.

Den här matberedaren från Bosch gör det till ett rent nöje att laga mat. Maskinen kan hjälpa dig med alla svåra uppgifter i köket som t. ex. blanda, hacka eller knåda ingredienserna. Så om du hellre spenderar din tid på något annat blir mattredaren oumbärlig i ditt kök. Motorn har en effekt på 800 Watt.

Den här matberedaren från Bosch gör det till ett rent nöje att laga mat. Maskinen kan hjälpa dig med alla svåra uppgifter i köket som t. ex. blanda, hacka eller knåda ingredienserna. Så om du hellre spenderar din tid på något annat blir mattredaren oumbärlig i ditt kök. Motorn har en effekt på 800 Watt. Och med 2 olika hastigheter kan du enkelt justera matberedaren till dina behov. Behållaren har en kapacitet på 2.

Den här matberedaren från Bosch gör det till ett rent nöje att laga mat. Maskinen kan hjälpa dig med alla svåra uppgifter i köket som t. ex. blanda, hacka eller knåda ingredienserna. Så om du hellre spenderar din tid på något annat blir mattredaren oumbärlig i ditt kök. Motorn har en effekt på 800 Watt. Och med 2 olika hastigheter kan du enkelt justera matberedaren till dina behov. Behållaren har en kapacitet på 2. 3 liter. Paketet innehåller också en mixer.

Visa fler

Från kunskapsbanken

Matberedare

Matberedare är en hushållsapparat som underlättar flera moment i matlagningen. En matberedare har flera uppgifter som att riva, skiva, hacka och blanda matvaror. Med en matberedare går det till exempel att skiva gurkor och potatis, riva morötter, hacka lök och nötter och blanda till mindre degar. Maskindelen driver olika verktyg som sätts i en skål. Många matberedare har en säkerhetsanordning så att de bara kan startas om locket sitter på ordentligt då verktygen är skyddade. En större typ av köksmaskin för bearbetning av matvaror kan kallas hushållsassistent, medan en mindre typ av motsvarande köksapparat kan benämnas mixer eller om den är ännu enklare blender.