Produktinformation

Bosch MultiTalent är en kompakt och mångsidig matberedare med blender som har många funktioner som gör både matlagning och tillredning enklare och roligare! Med sina 800 W, 2 hastighetsinställningar och pulsfunktion klarar denna Bosch Mulitalent matberedare de flesta utmaningarna i köket, som exempelvis att krossa is.Bosch matberedare med blender är utrustad med en MultiLevel6-kniv som alltid ger ett bra resultat tack vare tre dubbelbladiga knivar vilka finhackar och mixar shakes och smoothies perfekt Levereras med många tillbehör för att klara alla vardagliga utmaningar så som att hacka, skiva, riva, mixa med mera.

Tack vare tydlig märkning är de även enkla att montera och alla tillbehör kan diskas i maskin. Alla plastdelar som kommer i kontakt med livsmedel är BPA-fria.100 dagar NöjdKund-erbjudande när du registrerar din produkt hos Bosch.

Matberedare från andra varumärken

Bosch MultiTalent 3 MCM3101B

Matberedare från Bosch

Missa inga bra priser på Matberedare från Bosch.
Magimix - Matberedare Mini Plus Auto Svart

Matberedare från Magimix

Här har vi samlat Matberedare från Magimix.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024