ECOlunchbox - Cup Solo Snacksburk liten 9 cm Turkos

Jämför produkt ECOlunchbox - Cup Solo Snacksburk liten 9 cm Turkos online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten ECOlunchbox - Cup Solo Snacksburk liten 9 cm Turkos i kategorin Matlådor här hos oss.

Produktinformation

Praktisk liten burk Seal Cup Solo från Eco. Nu behöver du inte tveka längre för kladd i väskan eller ryggsäcken under utflykten.

Seal cup Solo håller tätt och du kan lätt ta med dig såser, ketchup, dressing, yoghurt, barnmat och liknande när du är på språng. Passar så klart annat som t.

ex. nötter eller fruktbitar.

Locket är tillverkat av giftfritt silikon och har ett fint havsmönster, burken är tillverkad i rostfritt stål.Eco Lunchbox tillverkar praktiska matlådorna i rostfritt stål med silikonlock, helt fria från ftalater, BPA och andra hormonstörande ämnen. En stor fördel med rostfritt stål är att det inte tar åt sig varken lukt, smak eller färg oavsett vilken råvara du förvarar i burken.

Alla delar går att både köra i diskmaskin och ha i frysen. Du kan till och men använda lådorna för att värma maten i ugnen eller använda dom på ett friluftskök men kom ihåg att inte ha silikonlocken på då.

Om du använder lådorna på ett friluftskök rekommenderar vi att du använder ett tånghandtag för att enkelt och säkert hantera den varma lådan. Går fint att stapla i varandra. .

Se även andra produkter från Matlådor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Förkläden

Förkläden från Dutchdeluxes

Se alla produkter
Spisar

Spisar från Cylinda

Se alla produkter
Grillbestickset

Grillbestickset från Gense

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Muurla

Se alla produkter