ECOlunchbox - Matlåda Giant 3 delar Rostfri

Beställ ECOlunchbox - Matlåda Giant 3 delar Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ECOlunchbox - Matlåda Giant 3 delar Rostfri inom kategorin Matlådor.

Produktinformation

Denna stora Three-in-One Giant matlådan är den största matlådan från ECOLunchbox. Perfekt för den som är riktigt hungrig eller för mat till två personer.

De två stora lådorna låter dig hålla matvaror separerade från varandra och den lilla är perfekt för små tillbehör. En stor fördel med rostfritt stål är att det inte tar åt sig varken lukt, smak eller färg oavsett vilken råvara du förvarar i burken.

Se gärna också

Modern House - Max Matlåda 2 L Silver -25%

Matlådan Max i aluminium med en volym på 2 L från det norska hemföretaget Modern House.

Ta enkelt med dig en färdigpackad lunch till jobbet eller skicka i väg ditt knytte på utflykt med en väl förberedd matsäck med denna tåliga matlåda i klassisk utformning från Modern House. Matlådan Max är tillverkad i hållbar aluminium och har ett fastspännbart lock som gör att din packade matsäck håller sig på plats utan någon risk för spill i ryggsäcken eller väskan. Efter en lyckad arbetsdag där lunchen självklart har varit huvudpunkten kan matlådan enkelt rengöras i diskmaskinen vilket är perfekt när man är trött efter jobbet, men har du lite extra tid eller energi över så mår den dock ännu bättre efter en handdiskning vilket hjälper till med att hålla färgen kvar. Matlådan har en volym på 2 L och mäter 23x15x7 cm.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matlådor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Tokyo Design Studio

Se alla produkter
Pepparkvarnar

Pepparkvarnar från Peugeot

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Eva Solo

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Küchenprofi

Se alla produkter