Sidan innehåller annonslänkar

E.Leijon - Kontrast Tallrik 21,5 cm Mörkgrå

Beställ E.Leijon - Kontrast Tallrik 21,5 cm Mörkgrå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten E.Leijon - Kontrast Tallrik 21,5 cm Mörkgrå inom kategorin Mattallrikar.

Produktinformation

Tallrik från kollektionen Kontrast som är framtagen av Emelie Leijon. Tallrikens storlek gör att den passar lika bra till frukostmackan som till förrättstallrik till dukningen.

Den har en matt utsida och en vit glansig insida. Tillverkad för hand i stengods och har en reaktiv glasyr vilket gör att varje produkt blir unik och kan skilja sig något i färgen. .

Se gärna också

Denby - Impression Tallrik 21,5 cm Rosa -25%

Handgjord krämfärgad tallrik av högkvalitativt lergods med en diameter på 21,5 cm från engelska Denbys Impression-kollektion.

Denna handtillverkade tallrik från Denbys Impression-serie är speciellt framtagen för att få dina hemlagade måltider att se ännu vackrare ut med sina upphöjda kanter och sin krämfärgade glasyr. De höga kanterna gör att tallriken både är elegant och mångfunktionell så att såsbaserade sidorätter såsom gratänger och krämiga grönsaksstuvningar kan serveras i lugn och ro för perfekt avnjutning under en mysig middagsdejt. Med sin storlek på 21,5 cm i diameter är detta en mångsidig tallrik som kan användas både som förrättstallrik och för servering av sidorätter, eller varför inte använda den för uppvärmning av middagsrester i ugnen? Möjligheterna är många, och vi kan garantera att den vackra krämfärgade designen kommer göra att du kommer att vilja använda tallriken om och om igen. Tallriken är handtillverkad i lergods av högsta kvalitet av Englands skickligaste hantverkare för lång hållbarhet och användning i många år framåt. Kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mattallrikar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Sopset

Sopset från Blomus

Se alla produkter
Vaser unikat

Vaser unikat från Craft

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Lodge

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Tala

Se alla produkter