Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool MWP 101 W


Jämför produkt Whirlpool MWP 101 W online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool MWP 101 W i kategorin Mikrobølgeovn här hos oss.

Produktinformation

Mikrovågsugn MWP 101 W WhirlpoolMWP 101 W är en fristående mikrovågsugn från Whirlpool. Mikrovågsugnen har sex effektlägen och 700 W maxeffekt.Ugnsvolymen ligger på 20 liter och inuti finns en roterande tallrik Ø 24,5 cm.

Se gärna också

Whirlpool AMW 439 IX

Modern mikro för inbyggnad

Mikrovågsugn AMW 439 IX från Whirlpool är en modern 22 liters mikrovågsugn i rostfri design för inbyggnad. Den har 700 W maxeffekt.

Grill
Snabb grillning, snabbare rengöring får du med denna effektiva kvartsgrill som ger maten fin färg och en gyllenstekt yta. Grillen är självrengörande, matrester och fett bränns

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Honeywell

Honeywell International Inc. är ett amerikanskt multinationellt konglomerat. Företaget grundades 1906. Honeywell sysslar i huvudsak med datoriserad automation inom industri- och byggbranschen. Huvudkontoret finns i Charlotte i North Carolina. Honeywell fusionerades år 1999 med Alliedsignal. Trots att Alliedsignal var två gånger större än Honeywell, bestämde man att behålla Honeywell som hela företagets namn i och med att varumärket var så välkänt.