Rösle - Äppelurkärnare Stål 22,5 cm

Jämför produkt Rösle - Äppelurkärnare Stål 22,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rösle - Äppelurkärnare Stål 22,5 cm i kategorin Övriga köksredskap här hos oss.

Produktinformation

Med denna stilrena äppelurkärnare tar du smidigt ur kärnhuset på äpplen. Den tandade frontringen fäster bra i frukten och med en enkel vridning avlägsnar du sen kärnhuset. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

iSi - Gourmet Whip Sifon 0,5 L Rostfri

Gourmet Whip gräddsifon från iSi. Med en sifon gör du enkelt och smidigt vispgrädde, mousse, kalla och varma såser på ett kick. Det här är en riktig kvalitetssifon för profesionell användning likaväl som för den kvalitetsmedvetna hemmakocken.

Fyll på med grädde i behållaren och skruva fast locket. Sätt sedan in en sifonpatron. Med ett knapptryck får du fluffig grädde! 0,5 liter ovispad grädde blir ca 2,5 liter luftig vispgrädde. Eftersom sifonen är lufttät håller sig grädden i upp till 10 dagar om sifonen förvaras i kylskåp.

Med den här sifonen kan du även göra kalla och varma såser precis som proffsen. För varma såser värmer du upp sifonen i ett vattenbad upp till max 75° C.

Flaskan och dess överdel är tillverkade i rostfritt stål och är utvecklad för professionell användning. Temperaturbeständig silikontätning med flikar för urtagning, snabb och hygienisk rengöring. Sifonen är utrustad med tre olika munstycken samt patronhållare med ett halkfritt silikongrepp. Levereras utan sifonpatroner. Tillverkad av rostfritt stål. Volym 0,5 liter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023