Cilio - Duna Kylväska 18 L Blå

Jämför produkt Cilio - Duna Kylväska 18 L Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cilio - Duna Kylväska 18 L Blå i kategorin Picknickkorgar Kylväskor här hos oss.

Produktinformation

Duna från Cilio är en kylväska som är både praktiskt och snygg, tillverkad i slitstark polyester i en denimblå färg. Med en justerbar axelrem och med extra sidofack som stängs med kardborrband.

Duna är den perfekta kylväskan i alla lägen, den rymmer upp till 18 liter och har fack för alla småsaker du behöver ha med dig på din tur till stranden, på pick-nicken eller utflykten på fjället. Så packa kylväskan, bjud in några vänner och ge er av ut på äventyr. .

Se gärna också

Cilio - Cernobbio Picknickkorg 2 pers

Picknickkorg Cernobbio från Cilio har allt du behöver för en lyckad picknick på tu man hand. Bestick, tallrikar glas och en korkskruv ingår. Cernobbio har plats för två flaskor i sidofacken på kortsidan och har en löstagbar kylväska. Remmarna på insidan håller var sak på sin plats under transport. Tillverkad i flätad pil med remmar av syntetläder som gör att hela korgen känns mycket klassiskt och som gjord för en romantiskt utflykt. Så packa korgen med din kärestas favoriter och överraska med en middag eller lunch i det gröna.

Innehåller: 2 knivar, 2 gafflar, 2 skedar, 2 tallrikar, 2 glas, 1 korkskruv.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fristående mikrovågsugnar

Fristående mikrovågsugnar från Whirlpool

Se alla produkter
Brödknivar

Brödknivar från Global

Se alla produkter
Spishällar

Spishällar från Samsung

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Thomas

Se alla produkter