Cilio - Riva Picknickkorg 2 pers

Beställ Cilio - Riva Picknickkorg 2 pers på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cilio - Riva Picknickkorg 2 pers inom kategorin Picknickkorgar Kylväskor.

Produktinformation

Riva picknickkorg från Cilio är den perfekta korgen när du vill ha en picknick med stil, tillverkad i flätad pil, rödrutigt foder och remmar av syntetiskt läder har den en klassisk, nästan romantisk stil. Riva har ett stort kylfack och avsedd för två personer.

Så fyll korgen men massa godsaker och bjud med en vän på en mysig picknick. Innehåller 2 knivar, 2 gafflar, 2 skedar, 2 tallrikar, 2 glas. .

Se gärna också

Cilio - Dolomiti Kylväska 12 L Grå

Dolomiti 12 L från Cilio är den praktiska och stilrena kylväskan att ha med sig på standen, till pick-nicken eller om du ska handla en varm dag och behöver hålla maten kyld. Tillverkad i polyester och i en modell som när den inte används lätt kan stuvas undan är Dolomiti den perfekta kylväskan. Med rejält handtag som kan justeras efter behov och med två innerfack. Dolomiti kylväska finns i två olika storlekar att välja mellan

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
KannorBringare

KannorBringare från Vintage

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Rörstrand

Se alla produkter
Korgar

Korgar från Umbra

Se alla produkter
Locktänger

Locktänger från Remington

Se alla produkter