Champion Nordic - Popcornmaskin Retro

Beställ Champion Nordic - Popcornmaskin Retro på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Champion Nordic - Popcornmaskin Retro inom kategorin Popcornmaskiner.

Produktinformation

Skapa biokänsla hemma med Champion popcornmaskin. Saknar du biografer? Eller föredrar du att hoppa trailers och gå direkt på filmen? Eller bara slippa andras ljud och närvaro? Vem du en är, så kommer Champion popcornmaskin att leverera goda popcorn varje gång! Bara att fylla på med smör eller olja och popcorn låta maskinen göra sitt, tills den ljuvliga doften sprider sig i köket

Ta fram en skål, släck ner, och du har en riktigt mysig stund framför dig. När de kommit ut i behållaren håller de sig lagom varma, så det är perfekt för påfyllning.

Den är retro-inspirerad och kommer bli en storfavorit för popcornälskaren. Den har en kompakt storlek och passar smidigt in på köksbänken.

Med sina stora fönster runt om, samt inbyggd belysning, kan du se hur poppandet fortgår, och den är sedan lätt att rengöra. Kastrullen kan monteras av vid behov och ytterligare rengöring.

Nu blir det biokvällar för hela slanten. - Popcorn på några minuter - Rekommenderad mängd popcorn per omgång 1-3 dl - Inbyggd belysning och lucka på framsidan - Lucka på framsidan för enkel åtkomst - 0,5 m sladd - Mått för popcorn och olja medföljer .

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Övrigt  tillbehör köksfläktar

Övrigt tillbehör köksfläktar från Thermex

Se alla produkter
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Blomberg

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Sage

Se alla produkter