Zwilling - Zwilling Pro Kockkniv 20 cm traditionell tandad

Köp Kockknivar från Zwilling

Här finns Kockknivar från Zwilling. Vänligen se och utforska bland produktutbudet från Zwilling på sidan nedan. Här finns det produkter inom Kockknivar att läsa mer om.

Zwilling - Gourmet Kockkniv 20 cm

En av dem viktigaste redskapen i köket en kockkniv för att skära, dela och hacka. Kniven gör sig utmärkt för att skära stora bitar kött och även frukt och grönsaker. Alla knivar i serien Gourmet har ett högkvalitativt stål, med en optimal balans mellan krom och kolhalt för högsta kvalité. FRIODUR®-is-härdningen ger flexibilitet i stålet, och gör bladen motståndskraftiga mot rostangrepp, samt håller kniven skarp längre. Tack vare en tvåstegsprocess har knivarna en fin symmetrisk kant med knivvinkeln cirka 15 grader per sida. Matlagningen blir enkel och behaglig tack vare dessa vassa knivar med sitt ergonomiska handtag. Tillverkas i Solingen, Tyskland.

Gå vidare

Zwilling - Kramer Brödkniv 26 cm

En klassik och högkvalitativ brödkniv ur serien Kramer från Zwilling. Knivens vassa, tandade blad gör att du utan krångel skär igenom den krispiga brödkanten. Med briljans skär den även igenom större frukter, exempelvis meloner och ananas. Brödkniven bibehåller sin vassa egg längre då den är tandad men vid behov av slipning bör den lämnas in på slipverkstad. Kniven har en kärna av stenhårt SG-2 stål som sedan har omgärdats av 100 lager två sorters rostfria ståltyper vilket ger bladet sin vassa egg och hårdhet. Den hållbara skärpan och flexibiliteten är ett resultat av CRYODUR® metoden i vilken bladet is-härdas. Det vackra bladmönstret, vilket kan liknas vid ett träds ådringar, kommer från framställningsmetoden Chevron Damask. Handtaget är tillverkat i svart Micarta, ett hållbart och bekvämt material att ha i sin hand. Diska kniven för hand för att ta hand om ditt hantverk på bästa sätt och torka direkt av den med torr handduk.

Gå vidare

Zwilling - Kramer Gyutoh Kockkniv 20 cm

Kramer gyutoh kniv från Zwilling är Japans svar på den västerländska kockkniven. En allround kniv av hög kvalité och med fantastisk skärpa som är ett måste i varje kök då den är så pass mångsidig. Den här kniven tillåter dig skapa mindre underverk i köket och underlättar all matlagning. Kniven har en kärna av stenhårt SG-2 stål som sedan har omgärdats av 100 lager två sorters rostfria ståltyper vilket ger bladet sin vassa egg och hårdhet. Den hållbara skärpan och flexibiliteten är ett resultat av CRYODUR® metoden i vilken bladet is-härdas. Det vackra bladmönstret, vilket kan liknas vid ett träds ådringar, kommer från framställningsmetoden Chevron Damask. Handtaget är tillverkat i svart Micarta, ett hållbart och bekvämt material att ha i sin hand. Diska kniven för hand för att ta hand om ditt hantverk på bästa sätt och torka direkt av den med torr handduk.

Gå vidare

Zwilling - Kramer Gyutoh Kockkniv 26 cm

Den här underbara Kramer Gyutoh kniven från Zwilling tar sig an alla råvaror utan problem. Gyutoh är Japans svar på den västerländska kockkniven och är fantastisk att använda i köket, kanske den enda kniven du behöver då den är så mångsidig. Med den här kniven skär, hackar och skivar du alla sorters råvaror snabbt och med lätta händer. Kockkniven har en bladlängd på 26 cm vilket motverkar att knogarna slås emot skärbrädan under arbetet. Kniven har en kärna av stenhårt SG-2 stål som sedan har omgärdats av 100 lager två sorters rostfria ståltyper vilket ger bladet sin vassa egg och hårdhet. Den hållbara skärpan och flexibiliteten är ett resultat av CRYODUR® metoden i vilken bladet is-härdas. Det vackra bladmönstret, vilket kan liknas vid ett träds ådringar, kommer från framställningsmetoden Chevron Damask. Handtaget är tillverkat i svart Micarta, ett hållbart och bekvämt material att ha i sin hand. Diska kniven för hand för att ta hand om ditt hantverk på bästa sätt och torka direkt av den med torr handduk.

Gå vidare

Zwilling - Kramer Santoku Japansk Kockkniv 18 cm

Den här Kramer Santoku kniven från Zwilling är Japans traditionella kockkniv. Denna kniv är populär i köken på grund av dess oändliga användningsområden och fantastiska kvalité. Det höga bladet är cirkelformat och passar utmärkt att använda till att hacka grönsaker, filea fisk, skära kött eller finhacka lök. Kniven har en kärna av stenhårt SG-2 stål som sedan har omgärdats av 100 lager två sorters rostfria ståltyper vilket ger bladet sin vassa egg och hårdhet. Den hållbara skärpan och flexibiliteten är ett resultat av CRYODUR® metoden i vilken bladet is-härdas. Det vackra bladmönstret, vilket kan liknas vid ett träds ådringar, kommer från framställningsmetoden Chevron Damask. Handtaget är tillverkat i svart Micarta, ett hållbart och bekvämt material att ha i sin hand. Diska kniven för hand för att ta hand om ditt hantverk på bästa sätt och torka direkt av den med torr handduk.

Gå vidare

Zwilling - Kramer Shotoh Skalkniv 13 cm

En skalkniv, i Japan kallad Shotohkniv, från serien Kramer by Zwilling är en mindre kniv som låter dig arbeta med större precision i köket. Kniven kan du använda till att skala eller skära grönsaker och frukt, enkelt och utan krångel. En kniv som underlättar matlagningen. Kniven har en kärna av stenhårt SG-2 stål som sedan har omgärdats av 100 lager två sorters rostfria ståltyper vilket ger bladet sin vassa egg och hårdhet. Den hållbara skärpan och flexibiliteten är ett resultat av CRYODUR® metoden i vilken bladet is-härdas. Det vackra bladmönstret, vilket kan liknas vid ett träds ådringar, kommer från framställningsmetoden Chevron Damask. Handtaget är tillverkat i svart Micarta, ett hållbart och bekvämt material att ha i sin hand. Diska kniven för hand för att ta hand om ditt hantverk på bästa sätt och torka direkt av den med torr handduk.

Gå vidare

Zwilling - Kramer Skalkniv Shotoh 10 cm

Shotohkniven från serien Kramer by Zwilling är en liten, skarp skalkniv. Perfekt att använda när du ska skala eller skära mindre grönsaker och frukter. En kniv du använder med lätta händer och tillåter stor precision i köket. Kniven har en kärna av stenhårt SG-2 stål som sedan har omgärdats av 100 lager två sorters rostfria ståltyper vilket ger bladet sin vassa egg och hårdhet. Den hållbara skärpan och flexibiliteten är ett resultat av CRYODUR® metoden i vilken bladet is-härdas. Det vackra bladmönstret, vilket kan liknas vid ett träds ådringar, kommer från framställningsmetoden Chevron Damask. Handtaget är tillverkat i svart Micarta, ett hållbart och bekvämt material att ha i sin hand. Diska kniven för hand för att ta hand om ditt hantverk på bästa sätt och torka direkt av den med torr handduk.

Gå vidare

Zwilling - Kramer Sujihiki Filékniv 23 cm

Sujihiki, en filé och tranchér kniv från Zwillings serie Kramer. Filear, putsar och skär tunna bitar av fisk och kött med sitt långa blad på 24 cm. Bladet är tunt och anpassat för att smidigt glida igenom råvaran. Arbeta lättare och gör matlagningen roligare med den här vassa och fina kniven. Kniven har en kärna av stenhårt SG-2 stål som sedan har omgärdats av 100 lager två sorters rostfria ståltyper vilket ger bladet sin vassa egg och hårdhet. Den hållbara skärpan och flexibiliteten är ett resultat av CRYODUR® metoden i vilken bladet is-härdas. Det vackra bladmönstret, vilket kan liknas vid ett träds ådringar, kommer från framställningsmetoden Chevron Damask. Handtaget är tillverkat i svart Micarta, ett hållbart och bekvämt material att ha i sin hand. Diska kniven för hand för att ta hand om ditt hantverk på bästa sätt och torka direkt av den med torr handduk. Kramer serien är designad av den kända knivsmeden Bob Kramer som tillsammans med Zwilling har tagit fram en unik samling högkvalitativa knivar i vacker design. Alla knivar har en handgjord dekor-nit på handtaget – Kramers signum.

Gå vidare

Zwilling - Pro Kinesisk Kockkniv 18 cm

En kinesisk kockkniv ur serien Pro från Zwilling. Använd kniven som en allroundkniv till alla råvaror - med briljans skär kniven igenom köttbitar och grönsaker tack vare det breda bladets kraft. Får inte användas som en köttyxa då den har ett tunnare blad som inte klarar av ben eller hårda råvaror. Det skarpa bladet är tillverkat i en krom och kolhalt blandning av hög kvalité och sedan härdat genom en FRIODUR® process vilket ger bladet sin hårdhet. Handtaget är skuret för att passa handen och är mycket bekväm att arbeta med. Tillverkad i Solingen, Tyskland.

Gå vidare

Zwilling - Pro Kockkniv 23 cm

Pro kockkniv från Zwilling är perfekt till det mesta i köket. Kockkniven är den första kniven som behövs i ett kök då den kan användas till att skära kött, hacka grönsaker, filea fisk och mycket annat. En kniv du kan arbeta lätt med och som kommer göra matlagningen till en fröjd. Det skarpa bladet är tillverkat i en krom och kolhalt blandning av hög kvalité och sedan härdat genom en FRIODUR® process vilket ger bladet sin hårdhet. Handtaget är skuret för att passa handen och är mycket bekväm att arbeta med. Tillverkad i Solingen, Tyskland.

Gå vidare

Zwilling - Pro Köttyxa 16 cm

Köttyxan ur serien Pro från Zwilling klarar galant arbeten där kockkniven inte räcker till. Med köttyxan kan du skära igenom ben och grönsaker med hårdare skal. En stadig och kraftig kniv som garanterat kommer underlätta matlagningen. Det skarpa bladet är tillverkat i en krom och kolhalt blandning av hög kvalité och sedan härdat genom en FRIODUR® process vilket ger bladet sin hårdhet. Handtaget är skuret för att passa handen och är mycket bekväm att arbeta med. Tillverkad i Solingen, Tyskland.

Gå vidare

Zwilling - Pro Rocking Santoku Olivslipad 18 cm

Pro rocking santuko kniven från Zwilling är en variant med rundare form och går ibland under namnet "bunka". Den här varianten av santukokniven är exakt lika underbar att använda i köket till alla sorters råvaror som den ursprungliga. Perfekt att använda till att hacka grönsaker eller skiva kött. Kniven har en olivslipning vilket gör att råvarorna inte fastnar på bladet och underlättar arbetet ännu lite mer. Det skarpa bladet är tillverkat i en krom och kolhalt blandning av hög kvalité och sedan härdat genom en FRIODUR® process vilket ger bladet sin hårdhet. Handtaget är skuret för att passa handen och är mycket bekväm att arbeta med. Tillverkad i Solingen, Tyskland.

Gå vidare

Zwilling - Pro Tournier Skalkniv Böjd 7 cm

Pro Touriner skalkniv från Zwilling är en liten, smidig och behaglig kniv att använda när du vill arbeta mer noggrant. Knivens blad är böjt vilket är mycket behändigt när du vill garnera eller tornera råvaror. Det skarpa bladet är tillverkat i en krom och kolhalt blandning av hög kvalité och sedan härdat genom en FRIODUR® process vilket ger bladet sin hårdhet. Handtaget är skuret för att passa handen och är mycket bekväm att arbeta med. Tillverkad i Solingen, Tyskland.

Gå vidare

Zwilling - Twin Fin II Kniv Kiritsuke 23 cm

Kiritsukekniv ur serien Twin Fin II från Zwilling är en underbar kniv och en kombination av en grönsaks- och fiskkniv. En kniv du kan använda till att skära fina bitar av fisk eller grönsaker med och gör arbetet i köket till ett nöje. I Japan har Kiritsuke främst använts som en kockkniv av kökschefen, ett tecken på status då kniven bedöms svårare att bemästra än många andra. När tekniken är din kan denna kniv bli din allround-kniv och användas till alla sorters av maträtter och råvaror. Alla knivar i serien Twin Fin II har ett blad tillverkat i Nitro 60 stål som håller hög kvalité och har härdats genom FRIODUR® metoden vilket motverkar rostangrepp och gör att knivens skärpa bibehålls under lång tid. Bladet slipas för hand enligt den traditionella Honbuzake metoden, en tre-stegs metod i vilken varje steg ökar knivens skärpa och resulterar i en sylvass egg. Med dessa knivar blir matlagningen ett nöje och underlättar allt hackande och skärande. Handgjorda och tillverkade i Seki, Japan och tål diskmaskin.

Gå vidare

Zwilling - Twin Fin II Kniv Nakiri 16,5 cm

Nakiri kniven ur serien Twin Fin II från Zwilling låter dig arbeta med smidig hand i köket. Nakiri är en grönsakskniv du kan hacka och skära alla sorters grönsaker med och gör matlagningen enklare då kniven är speciellt anpassad för lodräta rörelser. En otroligt skarp och högkvalitativ kniv du kommer ha stor nytta av. Alla knivar i serien Twin Fin II har ett blad tillverkat i Nitro 60 stål som håller hög kvalité och har härdats genom FRIODUR® metoden vilket motverkar rostangrepp och gör att knivens skärpa bibehålls under lång tid. Bladet slipas för hand enligt den traditionella Honbuzake metoden, en tre-stegs metod i vilken varje steg ökar knivens skärpa och resulterar i en sylvass egg. Med dessa knivar blir matlagningen ett nöje och underlättar allt hackande och skärande. Handgjorda och tillverkade i Seki, Japan och tål diskmaskin.

Gå vidare

Zwilling - Twin Fin II Kockkniv 20 cm

Kockkniv ur Zwillings serie Twin Fin II är en stor allround-kniv som kan användas till allt från att hacka grönsaker till att skära kött. Knivens blad är tillverkat av N60 rostfritt stål, vilket är ett mycket hårt material som behåller skärpan länge och står emot rostangrepp. Handtaget i 18/8 rostfritt stål är framtaget för att ligga väl i handen. Kniven är handtillverkad i Seki, Japan. Tål diskmaskin.

Gå vidare

Zwilling - Twin Fin II Skalkniv Shotoh 9 cm

Shotoh kniven ur Zwillings serie Twin Fin II är en högkvalitativ skalkniv som är mycket användbar i köket och låter dig arbeta med mer exakthet. Med denna kan du enkelt skala frukter och grönsaker, men även enkelt finhacka vitlök, örter eller andra råvaror. En välbalanserad kniv med ett handtag i rostfritt stål du bekvämt håller i handen under arbetet. Alla knivar i serien Twin Fin II har ett blad tillverkat i Nitro 60 stål som håller hög kvalité och har härdats genom FRIODUR® metoden vilket motverkar rostangrepp och gör att knivens skärpa bibehålls under lång tid. Bladet slipas för hand enligt den traditionella Honbuzake metoden, en tre-stegs metod i vilken varje steg ökar knivens skärpa och resulterar i en sylvass egg. Med dessa knivar blir matlagningen ett nöje och underlättar allt hackande och skärande. Handgjorda och tillverkade i Seki, Japan och tål diskmaskin.

Gå vidare

Zwilling - Twin Fin II Sujihiki Filékniv 23 cm

Zwillings sujihiki kniv från serien Twin Fin II är en fantastisk kniv att använda till att filea fisk eller putsa och skära tunna, tunna skivor av kött. En mycket lätthanterlig kniv som med sitt långa, tunna blad på 23 cm glider igenom råvaran utan problem. Alla knivar i serien Twin Fin II har ett blad tillverkat i Nitro 60 stål som håller hög kvalité och har härdats genom FRIODUR® metoden vilket motverkar rostangrepp och gör att knivens skärpa bibehålls under lång tid. Bladet slipas för hand enligt den traditionella Honbuzake metoden, en tre-stegs metod i vilken varje steg ökar knivens skärpa och resulterar i en sylvass egg. Med dessa knivar blir matlagningen ett nöje och underlättar allt hackande och skärande. Handgjorda och tillverkade i Seki, Japan och tål diskmaskin.

Gå vidare

Zwilling - Zwilling Bob Kramer Damask Euro Stainless Gyutoh Kockkniv 16 cm Stainless

Vacker och högkvalitativ kökskniv från Zwilling designad av knivsmeden Bob Kramer. Zwilling Bob Kramer Damask Euro Stainless Gyutoh Kockkniv 16 cm är en unik kökskniv som kombinerar en vacker estetik med material och utformning av högsta kvalitet. Vad står då det långa namnet på kniven för? Zwilling Varumärket Zwilling startade sin verksamhet 1731 i tyska Solingen och är idag världsledande när det gäller köksknivar och andra köksprodukter. Kvaliteten och designen håller yttersta världsklass. Zwilling har dessutom som mål att hela tiden skapa nya innovativa lösningar när det gäller produkter för matlagning. Bob Kramer Bob Kramer är en amerikansk mästerknivmakare som anses göra några av världens bästa köksknivar. I sin verkstad skapar han lika vackra som högpresterande knivar som har blivit så populära att knivarna numera säljs via auktion när han tillverkat nya knivar. För att flera matlagningsentusiaster ska kunna använda hans knivar har han samarbetat med Zwilling och skapat denna serie vid namn Bob Kramer Euro Stainless eftersom Zwilling delar hans kärlek för att tillverka produkter med kvalitet, design och innovation som ledord. Damask Damask är för att kniven är tillverkad med en speciell tillverkningsteknik som kallas Chevron damask som gör att bladet på varje kniv får sitt eget unika distinkta mönster/ådring. Denna tillverkning går till så att bladet görs först med en kärna av ultrahårt SG2 pulverstål som sedan täckts med 100 lager av två ytterligare rostfria sorters stål med olika hårdhet som ger en otrolig skärpa/hårdhet i bladet. Efter detta får bladet sitt karaktäristiska och unika damask utseende. Bladet is-härdas sedan med en CRYODUR® process vilket medför exceptionell hållbar skärpa, långvarigt motstånd mot rostangrepp och flexibilitet i stålet. Detta hjälper Zwilling Kramer Kockkniv att behålla sin skärpa under lång tid och ger den en utmärkt balans för precision och noggrannhet. Euro Stainless Euro Stainless är för att kökskniven är influerad av traditionell europeisk design och tillverkat i ett rostfritt material. Gyutoh Gyutoh är japanska för kockkniv och en Gyutoh-kniv är en mångsidig kniv. Den är fantastisk att använda i köket, då kniven skär, hackar och skivar alla sorters råvaror snabbt och enkelt. 16 cm 16 cm betyder att knivens blad är 16 cm, vilket gör att kniven är väldigt allround och användbar inom många områden, allt ifrån att skära kött och fisk till mer finhackning av grönsaker och örter. Hela kniven med handtag är 27,8 cm. Det ergonomiska handtaget är av svart Micarta med en klassisk 3-nits design. Den har non-slipegenskaper och är helt sömlös och är fuktavvisande. Varje handtag har en karakteristisk Bob Kramer dekor-nit som är handgjord i Bob Kramers verkstad. Slipvinkeln är ca 20°. Zwilling Bob Kramer Damask Euro Stainless Gyutoh Kockkniv 16 cm är med andra ord en multifunktionell kniv som kommer vara både amatörskockens såväl som köksproffsets bästa verktyg i köket under många år framöver med sin vackra design och fantastiskt vassa och slitstarka utförande. Med Zwillings och Bob Kramers gemensamma kockkniv har du alltid ett unikt köksverktyg nära till hands som kombinerar vacker estetik och material av hög kvalitet.

Gå vidare

Zwilling - Zwilling Pro Kockkniv 14 cm kompakt

En större skalkniv, även kallad kompakt kockkniv. Med ett bredare blad kan man både hacka och skära det flesta råvaror. Lättare och smidigare att hantera än större kockknivar. En professionell helsmidd kniv för alla matintresserade. Tillverkad av Friodur® stål, dubbel is-härdat knivstål av högsta kvalitet, patenterat av Zwilling J.A. Henckels. Elegant design med skuret bolster för ett säkert och bekvämt grepp. Tillverkas i Solingen, Tyskland.

Gå vidare

Zwilling - Zwilling Pro Kockkniv 20 cm traditionell

Klassisk kockkniv från Zwilling. En professionell helsmidd kniv för alla matintresserade. Tillverkad av Friodur® stål, dubbel is-härdat knivstål av högsta kvalitet, patenterat av Zwilling J.A. Henckels. Elegant design med skuret bolster för ett säkert och bekvämt grepp. Tillverkas i Solingen, Tyskland.

Gå vidare

Zwilling - Zwilling Pro Kockkniv 20 cm traditionell tandad

En tandad kockkniv, speciellt utformad för att underlätta och minska belastningen av handled/arm vid användning såsom att hacka och skära. Tandningen gör så att det krävs mindre kraft att bearbeta råvarorna. En professionell helsmidd kniv för alla matintresserade. Tillverkad av Friodur® stål, dubbel is-härdat knivstål av högsta kvalitet, patenterat av Zwilling J.A. Henckels. Elegant design med skuret bolster för ett säkert och bekvämt grepp. Tillverkas i Solingen, Tyskland.

Gå vidare