Sidan innehåller annonslänkar

Wahl Travel & Styling Shaver


Beställ Wahl Travel & Styling Shaver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wahl Travel & Styling Shaver inom kategorin Rakapparater.

Produktinformation

Rakapparat Travel & Styling Shaver WahlPerfekt på resorLaddbara Travel & Styling Shaver ger dig enkelt och bekvämt ett nyrakat utseende oavsett när, och var du än är. Den är din perfekta... .

Se gärna också

Philips S3134/57

Rakapparat S3134/57 Philips

Med Philips rakapparat S3134/57 få;r du en nä;shå;rstrimmer på; kö;pet.

Rakhuvud som kan vridas och bö;jas i fem riktningar
S3134/57 har ett rakhuvud som kan vridas och bö;jas i fem riktningar och som fö;ljer ansiktets konturer fö;r en behaglig rakning. Rakhuvudet nå;r ansiktet i en perfekt vinkel och anpassar sig till ansiktets och halsens konturer, vilket skapar en mjuk kontakt med huden.

PowerCut-blad fö;r en konsekvent slä;t rakning
Upplev konsekventa rakningsresultat med 27 sjä;lvslipande blad som ä;r specialanpassade fö;r en behaglig och slä;t rakning.

En smidig torrakning eller en uppfriskande vå;trakning
Få; en smidig torrakning eller en uppfriskande vå;trakning med rakgel eller raklö;dder, ä;ven i duschen.

60 minuters sladdlö;s rakning efter 1 timmes laddning
Anvä;nd rakapparaten i upp till 60 minuter efter 1 timmes laddning. Rakapparaten fungerar endast nä;r den inte laddas. Har du brå;ttom? Ladda rakapparaten i 5 minuter och få; tillrä;ckligt med strö;m fö;r en rakning. Anvä;nd den intuitiva indikatorn fö;r att se nä;r rakapparatens batteriladdning ä;r lå;g eller om batteriet ä;r urladdat eller fulladdat.

Ö;ppna med en tryckning fö;r enkel rengö;ring
Rengö;r rakapparaten på; ett enkelt sä;tt. Ö;ppna rakhuvudet med en enkel knapptryckning och skö;lj med vatten.

Popup-trimmer fö;r mustasch och polisonger
Få; en fullä;ndad stil med den inbyggda trimmern. Den ä;r perfekt fö;r att underhå;lla mustaschen och trimma polisongerna.

Trimma nä;s- och ö;ronhå;r
Nä;shå;rstrimmer på; kö;pet. Du kan enkelt nå; och ta bort oö;nskat nä;s- och ö;ronhå;r på; ett behagligt sä;tt. Se till att nä;sborrarna ä;r rena fö;re anvä;ndning och fö;r fö;rsiktigt in trimmern i nä;sborren hö;gst 0,5 cm och lå;t den lå;ngsamt cirkulera. Nä;r du trimmar ö;ronhå;r ska du se till att ö;ronen inte innehå;ller nå;got vax.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Wahl

Wahl kan syfta pår: Wahl (efternamn)