Cult Design - Orient Salt- och Pepparset Vit

Beställ Cult Design - Orient Salt- och Pepparset Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Orient Salt- och Pepparset Vit inom kategorin Serveringsdelar.

Produktinformation

Liva upp bordet med peppar- och saltkar med ett elegant reliefmönster. Karen har två olika höjder samt är markerad med S för salt och P för peppar för att enkelt användas.

För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare. Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter.

Se gärna också

Bitz - Ätpinnar 2-set Mässing matt -18%

Med eleganta ätpinnar i stål tillför du det lilla extra till dukningen när asiatiskt står på menyn. De mässingsfärgade ätpinnarna har en borstad matt yta och en liten tillhörande keramikhållare för smidig avställningsyta vid bordet. Ätpinnarna diskas enkelt för hand efter användning. Graverade med Bitz logotyp på baksidan.

Matcha gärna med serveringsbestick från Bitz-serien för en enhetlig dukning samt fin att kombinera ihop med Bitz stengodsservis.

Bitz bestickserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Diskdukar

Diskdukar från Brabantia

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Glencairn

Se alla produkter
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Samsung

Se alla produkter