Cult Design - Orient Fruktfat 35 cm Asfalt

Beställ Cult Design - Orient Fruktfat 35 cm Asfalt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Orient Fruktfat 35 cm Asfalt inom kategorin Serveringsfat.

Produktinformation

Robust uppläggningsfat i stengods. Den fint arbetade relief-mönstret har den hantverks-känsla som ger fatet sin personliga karaktär.

Vackert att ha ståendes framme fylld med frukt och grönsaker eller att servera en stor sallad på. För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare.

Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter. Denna serie tål diskmaskin och mikrovågsugn, och blir en iögonfallande dukning med sina vackra delar, från tallrik till serveringsfat. .

Se gärna också

PotteryJo - Daria Fat Oval 35 cm Ink Black -54%

Det stora och maffiga ovala fatet ur serien Daria från PotteryJo kommer bli perfekt till sommarens alla trevliga luncher och middagar. Det rejält tilltagna serveringsfatet är handgjort och tillverkat i stengods, fatet kommer passa lika bra att presentera läckra snittar till välkomstdrinken som att servera en krispig sallad på. När du inte använder det kommer det att bli ett snyggt fruktfat eller varför inte bara ha det framme som det är – en fin inredningsdetalj. Daria fat finns i flera läckra färger att välja mellan.

Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur.

Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Klimchi

Se alla produkter
Vägghängda köksfläktar

Vägghängda köksfläktar från Eico

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Scottish Made

Se alla produkter
Underbygg diskmaskiner

Underbygg diskmaskiner från Miele

Se alla produkter