Vitamix - Ascent Smoothieflaska med Blandningskål och Knivbas


Beställ Vitamix - Ascent Smoothieflaska med Blandningskål och Knivbas på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vitamix - Ascent Smoothieflaska med Blandningskål och Knivbas inom kategorin Shakers.

Produktinformation

Vitamix Ascent Mixerskål/bägare Startkit – Mixa direkt i den lilla skålen för att hacka lök eller för att göra mindre portioner så som barnmat, dressingar, såser med mera. Komplettera med bägaren/smoothieflaskan som passar utmärkt för smoothies och lite större portioner dressingar, såser osv.

Sätt sedan bara på ett lock för att förvara eller ta med det du har mixat – ta av locket och servera! Undvik därmed extra disk Startkit innehåller 1 st 225 ml skål med lock, samt 1 st 600 ml bägare/smoothieflaska med lock samt knivbas.

Mixbehållare kan inte användas i mikrovågsugn och bör inte användas för att mixa varma vätskor. Endast kompatibla med blenders från Ascent-serienSELF-DETECT ™ – TEKNIK som känner igen storleken på behållaren och justerar inställningarna därefterTillverkad av slitstarkt material som består av BPA-fri Eastman Tritan ™, alla behållare, lock och blad kan diskas i diskmaskinenLaserskurna knivblad som tillverkas i samma härdade rostfria stål som alla knivblad från Vitamix och ger bättre resultat och längre livslängd. .

Från kunskapsbanken

Medium

Ett medium är något som kan lagra, förmedla eller överföra information. Bild, text, tal och ljud är de vanligaste verktygen vid förmedling via medierna och dessa engagerar enbart synsinnet och hörseln. Känselsinnet används i medieringssammanhang för brailleskrift eller braillebilder för människor med nedsatt syn eller blindhet. Vanliga medier är television, video, film, radio, musik-cd, tidningar, tidskrifter, böcker, datorspel, Internet, telefon m.m. Även exempelvis språk, matematik, lagstiftning, har abstrakta system och strukturer i sig som gör att de fungerar som verktyg, medel, medier, för kommunikation. Ett massmedium är ett meddelelsemedel som samtidigt kan nå många människor, till exempel en tidning, radio, TV, Internet, eller en person som talar till många människor, exempelvis en programledare eller lärare. Ett etermedium är en informationskanal som använder radiovågor, det vill säga radio och TV. Namnet kommer av att man i radioteknikens barndom trodde att radiovågorna förmedlades genom rymden av ett osynligt ämne som man kallade eter. Multimedia kallas kombinationer av olika mediumtyper, främst interaktiva datortillämpningar där bild, text och ljud samverkar, till exempel interaktiva uppslagsverk eller läromedel på cd eller dvd, men även konstverk kan använda multimedier. Interaktiva medier är sådana medier som mottagaren kan samverka med, styra eller förändra, till exempel datorspel, uppslagsverk som Wikipedia, Internet och interaktiv tv.