Craft - Teskål Shinoglasyr Mats Svensson

Jämför produkt Craft - Teskål Shinoglasyr Mats Svensson online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Craft - Teskål Shinoglasyr Mats Svensson i kategorin Skålar limiterat här hos oss.

Produktinformation

Anagamabränd teskål i Shinoglasyr av Mats Svensson. Mats hittar sin inspiration i naturen och har ett intresse för japansk keramik.

En balans mellan det kontrollerade och det oförutsedda, beskriver hans arbetssätt.Varje produkt från Cervera Craft är av sin natur unikt och handgjort av formgivaren. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Craft - Skål 15,5 cm Mats Svensson

Skål med ljusblå glasyr av Mats Svensson. Mats hittar sin inspiration i naturen och har ett intresse för japansk keramik. En balans mellan det kontrollerade och det oförutsedda, beskriver hans arbetssätt.

Varje produkt från Cervera Craft är av sin natur unikt och handgjort av formgivaren. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Gorenje

Se alla produkter
Induktionshällar

Induktionshällar från Aeg

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från OBH Nordica

Se alla produkter
Vinkylar

Vinkylar från Cylinda

Se alla produkter